從天而降的一億顆星星~徐仁國、鄭素敏

coo1068
|

tvN新水木劇

《從天而降的一億顆星星》翻拍自同名日劇,講述把愛情當成遊戲的冷酷男人金武英和具備溫暖的女人劉真江命運般相遇的故事。
由《Oh我的鬼神君》《明天和你》柳濟元導演執導,電影《解語花》宋惠真編劇執筆,將接檔《認識的妻子》9月26日首播。

我自己就等左好耐,男主超愛,女主都喜歡,有冇jm 會睇,知道日劇好似係悲劇完結,但希望韓劇會改啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
coo1068
|
coo1068 發表於 18-9-3 08:20
tvN新水木劇

《從天而降的一億顆星星》翻拍自同名日劇,講述把愛情當成遊戲的冷酷男人金武英和具備溫暖 ...

https://www.instagram.com/p/BnLwrVkAc_U/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1xxpdnijiuoly
htts
|
家姐
竹兒
|
tvN新水木劇

《從天而降的一億顆星星》翻拍自同名日劇,講述把愛情當成遊戲的冷酷男人金武英和具備溫暖 ...

雖然我真係未必睇,但講咗會送花籃賀你開舖嘅

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
coo1068
|
htts 發表於 18-9-3 10:06
家姐

coo1068
|
竹兒 發表於 18-9-3 10:09
雖然我真係未必睇,但講咗會送花籃賀你開舖嘅
愛c你喇
amychoi
|
tvN新水木劇

我睇

男女主造型唔錯喎!
coo1068
|
amychoi 發表於 18-9-3 10:43
我睇

男女主造型唔錯喎!

我知你會睇
amychoi
|
coo1068 發表於 18-9-3 10:48
我知你會睇