新買eye mask用後感

布藍Da
|
見最近有jm介紹定製既骨膠原eye mask話對減淡眼紋好work,我就自己都買左黎試
so far keep住用左一盒已經見到有效果
我自己就覺得最大分別係眼周圍冇以前咁乾,眼紋少左同上眼妝貼左好多,眼底比之前冇咁易kick粉
同埋睇番之前record既相見到黑眼圈淡左d,大家睇唔睇出個分別?我自己覺得個效果幾明顯

before

After

me920
|
睇唔到相
同埋請問咩牌子?
yingying貝
|
布藍Da 發表於 18-9-3 11:39
見最近有jm介紹定製既骨膠原eye mask話對減淡眼紋好work,我就自己都買左黎試
so far keep住用左一盒已經見 ...

唔覺得有好大分別喎
cissie
|
yingying貝 發表於 18-9-3 19:18
唔覺得有好大分別喎
agree

mammycat1818
|
唔覺得有好大分別喎

講真,真係要睇得好仔細先見到有好少嘅分别
yingying貝
|
mammycat1818 發表於 18-9-3 22:34

唔知樓主係咪最近jm介紹果隻,如果係真係貴得黎又唔work la
yingying貝
|
cissie 發表於 18-9-3 19:48
agree

我仲以為我自己弱視添
迪士尼貓貓
|
好似真係平滑左好多,眼周冇咁黑,邊隻牌子?一盒用到幾耐?
千年黑眼圈用有冇效?
MongLeung
|
係咪呢輪Facebook狂sell果隻?我覺得嗰啲所謂前後相,係似執相多啲囉
下次下次
|
迪士尼貓貓 發表於 18-9-4 09:51
好似真係平滑左好多,眼周冇咁黑,邊隻牌子?一盒用到幾耐?
千年黑眼圈用有冇效? ...
千年黑眼圈唔可以淨靠fu mask
一定要從內在開始改變 夜晚早d訓 唔好飲太多凍野同做運動都有幫助
eye mask同eye cream都一定要用 仲要唔好懶要按摩眼周 促進番血液循環

babybabywanted
|
MongLeung 發表於 18-9-4 09:53
係咪呢輪Facebook狂sell果隻?我覺得嗰啲所謂前後相,係似執相多啲囉
邊隻呢?
文迪羊
|
我覺得眼大隻左,因為佢撑大左
布藍Da
|
下次下次 發表於 18-9-5 10:21
千年黑眼圈唔可以淨靠fu mask
一定要從內在開始改變 夜晚早d訓 唔好飲太多凍野同做運動都有幫助
eye mask同 ...

見到眼紋少左,黑眼圈淡左真係好開心,因為以前用咩都冇乜效果!!
我係用mtm eye mask,睇左好耐話可以跟自己皮膚問題訂制先買,所以唔知係咪因為咁就特別有效
同埋因為我眼周細紋好勁,所以佢幫我blending個時都主要針對淡化眼紋多D
頭一盒係日日咁用,第2盒開始就隔日用

shala
|
布藍Da 發表於 18-9-6 11:46
見到眼紋少左,黑眼圈淡左真係好開心,因為以前用咩都冇乜效果!!
我係用mtm eye mask,睇左好耐話可以跟自己皮 ...

mtm 好貴啊!
TabbyBuBu
|
文迪羊 發表於 18-9-5 10:47
應該係張相唔夠位, 我click入去睇同before一樣
布藍Da
|
me920 發表於 18-9-3 11:50
睇唔到相
同埋請問咩牌子?

睇到嗎? 日本M字頭個隻eye mask
布藍Da
|
唔覺得有好大分別喎

我自己都係用左一盒,可能我自我感覺良好啦,就算眼圈只係淡左d自己睇都好明顯,同埋我呢盒係for眼紋多d,對細紋幾有改善
如果用完一盒即刻乜都冇曬我都懷疑佢用左水銀啦
布藍Da
|
MongLeung 發表於 18-9-4 09:53

唔知佢係咪fb狂sell,但如果我P相既應該效果唔只咁少
布藍Da
|
mammycat1818 發表於 18-9-3 22:34

前鏡影得好矇可能真係我自己先覺眼底色素淡過之前都幾多,同埋少左d乾細紋
布藍Da
|
文迪羊 發表於 18-9-5 10:47

不自覺撐大左