2月定期懶人包 (13/2)

TV8
|
2017BKM 發表於 18-9-3 12:21
DBSWealth Account $1m (定期至1/12, $1M最高有HK$7,800, $2M $13,700)-$400 新户口-$200 網上開財富管理户 ...

樓主,如只有50 萬,做那個比較好,本身有渣打,謝謝
BibiT
|

渣打優先理財 $1m (4個月定期$12,166/半年定期$16,500 or125000里+$700 coupon/bruno)

舊客戶可以嗎?
Agnes_wcm
|
BibiT 發表於 18-9-13 17:58
渣打優先理財 $1m (4個月定期$12,166/半年定期$16,500 or125000里+$700 coupon/bruno)

舊客戶可以嗎?

x2
poppypang
|
TV8 發表於 18-9-13 13:17

x2
冇渣打戶口,但有渣打行政人員信用卡
問過集友2.08% 128日
謝謝
TLHE
|

舊客戶可以嗎?

今天問过渣打,這是全新戶口 本來沒有渣打帳戶才有的offer

其實,永隆定存用一点通+金葵花(類似Priority banking), 个rate 都幾好
3mth 1.9%
6mth 2.2%
MGTM
|
東亞三個月2.04唔洗過年結好过集友2.08 128天
YanYan0116
|
回覆 MGTM 的帖子

東亞要新客戶嗎?
Agnes_wcm
|
TLHE 發表於 18-9-13 23:37
今天問过渣打,這是全新戶口 本來沒有渣打帳戶才有的offer

其實,永隆定存用一点通+金葵花(類似Priority ...

有信用卡都唔得?
MGTM
|
回覆 YanYan0116 的帖子

我續期咋
YanYan0116    發表於 18-9-14 14:32
poppypang
|
MGTM 發表於 18-9-14 09:51
東亞三個月2.04唔洗過年結好过集友2.08 128天

剛去左DBS話要做夠1年先有2.15%

唔知係咪我少錢
jaja
|
新手請問係咪比票開戶
oliloo
|
jaja 發表於 18-9-15 13:10
新手請問係咪比票開戶

當然係
jaja
|
oliloo 發表於 18-9-15 14:06
當然係

I see, 另外有D 話網上開戶點入錢?
2017BKM
|

舊客戶可以嗎?

只限新開户口先有
2017BKM
|
TV8 發表於 18-9-13 13:17

都係citibank, 預多幾萬做常行指示
sally1128
|
2017BKM 發表於 18-9-17 16:14
都係citibank, 預多幾萬做常行指示

如集友做20萬定期(368天)有2.68%, +$400贈+$200 推薦人回贈)=$6004是否多過Citibank??
hernie
|
sally1128 發表於 18-9-17 18:11
如集友做20萬定期(368天)有2.68%, +$400贈+$200 推薦人回贈)=$6004是否多過Citibank??
...

集友,有無人可推薦我?
sally1128
|
hernie 發表於 18-9-17 18:47
集友,有無人可推薦我?

我做完推薦你
2017BKM
|
sally1128 發表於 18-9-17 18:11
...

集友1年$6004,citibank 半年約$4000

hernie
|
sally1128 發表於 18-9-17 18:56
我做完推薦你