八盡術數事 2

snoopybabe
|

babynetnet
|
留毛毛
cinda72.
|
cattz288 發表於 18-9-3 16:13
幫你4466拆掂佢!

唔怕話埋你地聽,我有個師兄係星級大律師,佢上庭都會擇日,若果唔利佢既被告既日子,會申請延期
si_princess_si
|
Lm
好鍾意睇呢啲
caryfox
|
cinda72. 發表於 18-9-3 16:11
8字我緊係講我果派啦
唔係我都唔會學左10年子平再轉會學10年呢一派
風水我冇 ...
你邊派八字?
cinda72.
|
caryfox 發表於 18-9-3 16:16
你邊派八字?

會唔會又比人話賣廣告架
cattz288
|
cinda72. 發表於 18-9-3 16:14
唔怕話埋你地聽,我有個師兄係星級大律師,佢上庭都會擇日,若果唔利佢既被告既日子,會申請延期 ...

駛唔駛check埋要利自己架?
mamimuimui
|
我想問下樓主同仙姐,其實係咪真係有借運呢樣野?借完係咪會有惡果如雙倍奉還咁呢?
wahhwahh
|

cinda72.
|
cattz288 發表於 18-9-3 16:17
駛唔駛check埋要利自己架?

利佢個客就已經夠啦,打贏官司名聲好緊要架
kln124
|
LM
Luv-em
|
我男同事好恨生女.
佢結婚前去台灣睇紫微斗數 (話好出名好準的)幫佢2公婆睇過, 要唔知5定6個仔之後先會有個女(我唔記得左). 佢生左個大仔之後就周圍契左幾個仔, 結果最後都生左個女. 不過我地覺得佢細女其實係女人身體困住男人靈魂咁, 性取向唔知因為太細個, 不過行為舉止好男人, 好粗豪.
(我地外人覺得係因為強求的關係, 同事覺得冇問題)
cinda72.
|
mamimuimui 發表於 18-9-3 16:17
我想問下樓主同仙姐,其實係咪真係有借運呢樣野?借完係咪會有惡果如雙倍奉還咁呢?
...

借運去到術啦,我都冇學術,有冇真係唔知
但我會用避囉,有重要事會避開唔利自己既日子去做,旺既時間先去攻
cbeyond
|
cinda72. 發表於 18-9-3 16:14
唔怕話埋你地聽,我有個師兄係星級大律師,佢上庭都會擇日,若果唔利佢既被告既日子,會申請延期 ...

另外聽過做事, 大老爺心情會好d, 乜都鬆手d
cinda72.
|
Luv-em 發表於 18-9-3 16:19
我男同事好恨生女.
佢結婚前去台灣睇紫微斗數 (話好出名好準的)幫佢2公婆睇過, 要唔知5定6個仔之後先會有個 ...

未必既,我細個都係男人婆,大左或者唔同架啦
到而家我都係女人身男人心,處事作風好多男人都未必夠我黎
所以男女同體,唔一定差
caryfox
|
cinda72. 發表於 18-9-3 16:17
會唔會又比人話賣廣告架

pm比我!
cinda72.
|
cbeyond 發表於 18-9-3 16:21
另外聽過做事, 大老爺心情會好d, 乜都鬆手d

呢個百分百肯定
Dwarfswing
|
LittleRoxie 發表於 18-9-3 13:23
我記得好多年前,我開過post
講術數界的八卦事
現在小妹在術數介打滾了數年

我識識地紫微 今年做左個大手術 公立醫院做既 冇得揀日子 個醫生仲話我禁下個電腦就知邊日手術日

我心知一定係武曲化忌個日 點知出左結果真係武曲化忌流日疾厄宮個日

科法有接觸過 普通符都學寫個 但天姿吾係呢方面 都冇學落去
Luv-em
|
cinda72. 發表於 18-9-3 16:22
未必既,我細個都係男人婆,大左或者唔同架啦
到而家我都係女人身男人心,處事作風好多男人都未必夠我黎
...
我唔識亦唔敢講, 咁係好定唔好, 始終小朋友太細個, 只係佢2公婆都係D 勁C文的人, 大仔都好C文, 細果個就好男人性格的. 大家心裡面覺得係米因為強求所以先係咁呢.

cinda72.
|
Luv-em 發表於 18-9-3 16:25
我唔識亦唔敢講, 咁係好定唔好, 始終小朋友太細個, 只係佢2公婆都係D 勁C文的人, 大仔都好C文, 細果個就好 ...

8字陽干支多,會係男性化性格高d既