有冇人試過"樂學坊 MOOD"

magmama119
|
如題.想報堂..英文phonics..中文, 數學
有冇用家分享 ?
Poyau
|
up
magmama119
|
magmama119 發表於 18-9-3 15:30
有冇用家分享 ?

up
tsung
|

magmama119
|
有冇用家分享 ?

我已join ...
想求分享, 歡迎問我
pigulupine
|
回覆 magmama119 的帖子

你係唔係上緊 phonics? 你覺得好唔好呀?唔該晒你先。
babyco
|
你讀天晉分校嗎?我都讀緊 ,但覺得一般
pigulupine
|
回覆 babyco 的帖子

不是呀, 如果是一般的話, 可能試下其他, 唔該晒你。
babyco
|
pigulupine 發表於 18-11-15 15:27

不是呀, 如果是一般的話, 可能試下其他, 唔該晒你。

其實小朋友讀得好開心 ,邊玩邊學 ,小朋友好鐘意返 但我覺得師資一般
pigulupine
|

明白晒, thx!
magmama119
|
babyco 發表於 18-11-15 11:59
你讀天晉分校嗎?我都讀緊 ,但覺得一般

我讀緊九龍灣分校 phonics .
我幾位老師教到,幾好呀。。教會技巧小朋友。
聽聞天晉係最差, 你試下轉坑口分校呀
magmama119
|
有冇用家分享 ?

(emoji)【聖誕開心share 2018】(emoji)(emoji)

聖誕節快到了(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

✨於聖誕期期,我們中心均有一系列活動,讓小朋友感受快樂學習及聖誕節的洋溢氣氛(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

✨而每位學生可以*邀請一位朋友參加一堂免費課堂*,而每位小朋友均會獲得一份神秘禮物(emoji)

咁好玩嘅活動(emoji)(emoji),千祈唔好錯過喇!快d約埋朋友仔一齊黎玩啦!(emoji)(emoji)

名額有限,先到先得,有興趣嘅小朋友須於12月31日前報名參與。(emoji)(emoji)‍♀(emoji)(emoji)‍♀

報名截止日期:12月31日

“你地有意,可以pm me, 平時試堂要$100,。而家免費,仲有聖誕主題”