4月預產期的媽媽 一齊交流下

coffee_cat
|
我edd 4月中想搵下4月預產期的媽媽一齊傾下計... 交流下

coffee_cat
|
雖然BK 傾都幾好但電話會成日睇到好似方便D

TravelQueen
|
Hello! 終於等到有人開Post啦啦💓
STARYING
|
coffee_cat 發表於 18-9-3 16:01
我edd 4月中想搵下4月預產期的媽媽一齊傾下計... 交流下

我係4月1號愚人節,我都搵緊有冇WhatsApp媽媽谷(emoji)(emoji)
Mxmiumiu
|
hello, 我係4月尾^^可以加埋我一齊交流下嗎^^
dcc1945
|
hi 我係4月5呀, 可唔可以join gp chat?
Kaa1234
|
我都係4月媽媽,可以join 嗎?
siukula
|
我4月11~想join
js2013
|

我4月27,想join
Ling190413
|
大家好!4月13預產期報到,可以加gp chat 嗎?
Chocobee
|
我edd4月6日 可以join whatsapp group嗎
中級貓奴
|

我都係4月中的,加我可以嗎?
ElleAu
|
hello, edd 4月23, 可以入group一齊交流下嗎?
STARYING
|
Chocobee 發表於 18-10-7 08:41
我edd4月6日 可以join whatsapp group嗎

有冇開whatapp 谷呢?好想有同路人可以一齊傾吓計(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
miukwan614
|
4 月29 吖,可以join 我嗎?
ms.t
|
ElleAu 發表於 18-10-7 15:39
hello, edd 4月23, 可以入group一齊交流下嗎?

Me too same day :)
deagle
|
不如我開個group,大家想加就pm我啦
kinderhee
|
deagle 發表於 18-10-8 17:54

我都想加入 但我無pm權限 可以加我嗎
mylilone
|

我4月17號 可唔可以加埋我?
Siuyeeling
|

我4月11啊,但係我無權限,唔俾pm