4月預產期的媽媽 一齊交流下

Tra612
|
你好,我係18/4媽媽,可加我入wp谷嗎?謝謝!
BooMo
|
deagle 發表於 18-10-8 17:54
不如我開個group,大家想加就pm我啦

Pm pls!
Mimiiiiichiu
|
coffee_cat 發表於 18-9-3 16:01
我edd 4月中想搵下4月預產期的媽媽一齊傾下計... 交流下

我系4月中丫,可以加我嗎?
CandyyogiChoi
|
我edd 4月中想搵下4月預產期的媽媽一齊傾下計... 交流下

我4月尾~想join
natalie6585
|
我4月1號預產期,麻煩可加我入group嗎
munjior
|
我4月12,想join
maymayt
|

我也是4月中,請可否加埋我呀?
siufanfan29
|
回覆 deagle 的帖子

我4月27, 已pm, 唔該add我入group la
maymayt
|

Hi, 已pm, thanks
TataSchust
|

我也已pm, 請加我。EDD 4月中
|
Momobb1010 發表於 18-10-30 01:00
Hello !我21/4 預產期。是新手媽媽
可以加我入group ma?

加埋我丫 60886591
咸魚妹妹
|
都係4月~麻煩加埋我(emoji)
suet615
|
wanna join group, pls pm~
bmomob
|
suet615 發表於 18-11-27 19:26
wanna join group, pls pm~

我係3月29,但怕佢遲 可以add我嗎?
Lalamiiiii
|

Hello 我edd係4月頭,可以加埋我一齊交流下嗎?:)
|

我系4月中的,可加我嗎?
Jo1
|
4 月10日, 可以Join group chat 嗎?
ms1458
|

想入group. Please add me. Thanks
Amberkam84
|
My expected due date is 23 April, can I join the group? thanks.
snowying
|
我4月尾,有gp可以add埋我嘛?