4月預產期的媽媽 一齊交流下

kimmy_kinyi
|
deagle 發表於 18-10-8 17:54
不如我開個group,大家想加就pm我啦

想入group,4月20
Wiinnie
|

想揾同月媽媽交流吓! 我4月11預產期
想入group

Wiinnie
|
kimmy_kinyi 發表於 18-12-16 23:51
想入group,4月20

可否加我(emoji)
Wiinnie
|
siukula 發表於 18-10-4 22:53
我4月11~想join

我都係4月11啊(emoji)有冇得join
vancy214
|
coffee_cat 發表於 18-9-3 16:01
我edd 4月中想搵下4月預產期的媽媽一齊傾下計... 交流下

hello, 我都想入4月谷交流呀.
Carmen0913
|

我b 4月29日 ,有興趣加入!可否加我?謝謝 91715331
SherrieWong
|
我edd 4月中想搵下4月預產期的媽媽一齊傾下計... 交流下

Hi 我4月5号呀 我都想join呀
sharonjojo
|
kinderhee 發表於 18-10-17 20:20
我都想加入 但我無pm權限 可以加我嗎

我都想加入 但我無pm權限 可以加我
yanlotus
|
我係4月15,想join thx
HinzChann
|
我都想加入!4月中尾預產,係咪有group?

tel : 55060917
SherrieWong
|
deagle 發表於 18-10-8 17:54
不如我開個group,大家想加就pm我啦

Hi 我系4月5號嫁 我都想join
我無pm權 我電話系60151296
sharonjojo
|

我無pm權 我電話系61132375
augar520
|
我都是四月預產期,可以加我入組嗎? (Tel: 60188893)
Icekathleen
|
miukwan614 發表於 18-10-8 14:51
4 月29 吖,可以join 我嗎?

我都想join
Yamyz
|

Hi,請問而家有Whatsapp group嗎?
Boyiiiii
|
STARYING 發表於 18-9-19 21:03
我係4月1號愚人節,我都搵緊有冇WhatsApp媽媽谷(emoji)(emoji)

Me tooo :)
tracytt1227
|
請問有link 可以join嘛? (emoji)(emoji)‍♀️
littlewhitewhit
|
我預產期4月3日,可以入group嗎?
普通話沈
|
4月9
ella_yi
|
4月9, 想入group, thanks