學車一問~岩岩拎到車牌既jm請進

trustme128128
|

想搵個比較有耐性既師傅
求推介
本來有個心水想搵 但有朋友搵過知佢太爛口
葵青區 謝謝

carman2412
|
學邊區?我師傅教香港區
|
carman2412 發表於 18-9-3 20:46
學邊區?我師傅教香港區

葵青區
mdoip
|
carman2412 發表於 18-9-3 20:46
學邊區?我師傅教香港區

請問有無元朗區師傅介紹?
carman2412
|
trustme128128 發表於 18-9-3 21:03
葵青區

咁幫唔到你lu
carman2412
|
mdoip 發表於 18-9-3 21:10
請問有無元朗區師傅介紹?

我果個係香港區師傅,幫唔到你lu
yiyiau02
|
我個師傅好好人,又教得好,係前紀律部隊駕駛導師,佢好有耐性,我個人極蠢都可以一 take pass 我可以比佢電話你
Anson媽媽
|
yiyiau02 發表於 18-9-3 22:05
我個師傅好好人,又教得好,係前紀律部隊駕駛導師,佢好有耐性,我個人極蠢都可以一 take pass 我可 ...

可否pm 資料
衝勁BB
|
我個師傅好好人,又教得好,係前紀律部隊駕駛導師,佢好有耐性,我個人極蠢都可以一 take pass 我可 ...

可以pm嗎
|

好呀 比佢電話我 麻煩你啦
yiyiau02
|
Anson媽媽 發表於 18-9-3 22:06
可否pm 資料

我唔係好識用,pm可以send 相嗎?
我有佢咭片,車嘅型號,收費表嘅相
一係我直接比電話號碼你,你自己whatapp佢傾
Poyau
|
yiyiau02 發表於 18-9-3 22:13
一係我直接比電話號碼你,你自己what ...

pm相send唔到
luvingxxxxx
|
yiyiau02 發表於 18-9-3 22:13
一係我直接比電話號碼你,你自己what ...

可以pm師傅聯絡電話我嗎?謝謝!
mic326
|

可否pm資料?thank you
c9b
|

可以pm我嗎!