想識80後既朋友,想開個group

cgigi
|

好想識D咁上下年紀既新朋友開個group傾吓計,啱傾既可以約出黎一齊去食去玩
純綷識吓朋友,揾人傾吓計,有興趣可pm

和菓子
|
cgigi 發表於 18-9-3 23:52
好想識D咁上下年紀既新朋友開個group傾吓計,啱傾既可以約出黎一齊去食去玩

HaLo!8O後high five(emoji)(emoji)

cgigi
|
和菓子 發表於 18-9-4 04:57
HaLo!8O後high five(emoji)(emoji)

hi,早晨呀

cgigi
|
回覆 cgigi 的帖子

人大左,已前一齊玩大一班老死唔記得幾時開始已經各有各忙,一年都係見得果5,6 次,D朋友都好忙。。有時突然都想搵人傾吓計,講吓生活鎖碎事,見到人地開post我又試吓囉

|
80後報到~
和菓子
|
cgigi 發表於 18-9-4 09:19
回覆 cgigi 的帖子

人大左,已前一齊玩大一班老死唔記得幾時開始已經各有各忙,一年都係見得果5,6 次,D朋 ...

X2
有時禁通訊錄想搵人傾計,,都5知搵邊個好
生左bb後話題又唔同左...
cgigi
|
和菓子 發表於 18-9-4 12:34
X2
有時禁通訊錄想搵人傾計,,都5知搵邊個好
生左bb後話題又唔同左...

你小朋友幾大呀? 你是全職媽媽?
我個女5歲,我返工但份工好得閒,所以一無野做就淘寶
和菓子
|
cgigi 發表於 18-9-4 12:51
你小朋友幾大呀? 你是全職媽媽?
我個女5歲,我返工但份工好得閒,所以一無野做就淘寶
...

我係FTM,亞仔6歲,亞女9個月

你份工咁得閒好爽皮喎
淘寶已經成為左我減壓的娛樂
cgigi
|
你曰曰湊小朋友咪枯燥到爆燈
ceci_bbb
|
80後Here
和菓子
|
cgigi 發表於 18-9-4 17:16
你曰曰湊小朋友咪枯燥到爆燈

會呀
所以想要搵人吹水
谢小姐
|
純綷識吓朋友,揾人傾吓計,有 ...

全職媽咪,湊3個b,大6歲,中間個4歲,細既4個月,86(emoji)
Holidaykiki
|
谢小姐 發表於 18-9-6 21:46
全職媽咪,湊3個b,大6歲,中間個4歲,細既4個月,86(emoji)

勁呀
cgigi
|
谢小姐 發表於 18-9-6 21:46

你咁勁既,真係要好有耐性先得
呢D真正年中無休
Nicolebb1236
|

80後報到
大仔2歲半,細既8個月
日日都超充實
Soyi67
|

Hello,80後..
全職媽媽。
3個小朋友,一個7歲,兩個21個月..
Holidaykiki
|
Soyi67 發表於 18-9-7 23:58
Hello,80後..
全職媽媽。
3個小朋友,一個7歲,兩個21個月..

Hello....原來你有兩個孖囝,好開心呀
Wildlly
|
80後有2個仔,5歲同歲半,平日都得閒吹水