延嬉

ddbb0099
|

請問大約第幾集皇上開始愛上瓔珞?
c.vieri
|
乜有皇子愛上延禧咩

皇上定皇子?
浩霆豬豬
|
延禧唔係一個人喎
Poyau
|
c.vieri 發表於 18-9-4 00:52
乜有皇子愛上延禧咩

皇上定皇子?

延禧指瓔珞?
c.vieri
|
Poyau 發表於 18-9-4 01:24
延禧指瓔珞?

金三珣
|
其實瓔珞仲跟緊皇后時,皇上已經愛上瓔珞
ddbb0099
|
金三珣 發表於 18-9-4 07:23

其實我睇到21集有啲悶 又喺呢度睇哂啲劇情跟住唔想再睇 但係又想知佢究竟點解鍾意咗佢
mamasprits
|

無錯,皇上根本很留意佢一舉一動,而且沒有答應傅恆賜婚,全是私心居多
lojo11
|
睇到差不多尾聲, 唔係好明皇上點解咁鍾意令妃...
twllc
|
我覺得因為其他妃嬪都話鍾意皇上,但令妃從來唔講,又唔care皇上,皇上又唔想佢心裡只有傳恒冇佢,令皇上想征服佢多d
金三珣
|
ddbb0099 發表於 18-9-4 07:51
其實我睇到21集有啲悶 又喺呢度睇哂啲劇情跟住唔想再睇 但係又想知佢究竟點解鍾意咗佢
...

覺得佢與別不同掛
AC117
|
ddbb0099 發表於 18-9-4 00:35
請問大約第幾集皇上開始愛上瓔珞?

皇上回帶諗瓔珞已愛上佢,昨天TBB留姐叫佢滾更明顯啦,普通宮女點會為佢唔比用牛奶吖
MariaTsui
|

睇tbb,早早幾集講皇上想納瓔珞
大力大力
|
AC117 發表於 18-9-4 08:36
皇上回帶諗瓔珞已愛上佢,昨天TBB留姐叫佢滾更明顯啦,普通宮女點會為佢唔比用牛奶吖
...

x 2

又比雨傘佢用~
howangma
|
twllc 發表於 18-9-4 08:22
我覺得因為其他妃嬪都話鍾意皇上,但令妃從來唔講,又唔care皇上,皇上又唔想佢心裡只有傳恒冇佢,令皇上想 ...

全中
jojobbmum
|
問李公公
hellohelloruby    發表於 18-9-4 14:34
小肥兔
|
jojobbmum 發表於 18-9-4 08:44
問李公公

記頭幾集已經講咗,。宮中規矩,。唔可以向佢打聽皇上既私事架
AC117
|
MariaTsui 發表於 18-9-4 08:39

睇tbb,早早幾集講皇上想納瓔珞

佢自己唔認,最攪笑想寵幸她也比佢扮貪慕虛榮甩身,留番皇后身邊侍候
tutik
|
小肥兔 發表於 18-9-4 08:50

你哋梗係入咗宮好耐,知道咁多規矩。
jojobbmum
|
小肥兔 發表於 18-9-4 08:50