终於處理完學校通告

sjssjssjs
|

我屋企個老公仲话…… 如果畀佢處理五分鐘完成…
tansyneko    發表於 18-9-4 13:19
jasmine0527
|
我都係
yam媽媽
|
Me too!
wing_wing912
|
我女學校轉哂電子通告,我唔洗罰抄啦
jennynini
|
我仲要二個囡,睇左差唔多二個鐘。
張妹媽
|
剛完
睇到眼都濛
Joant
|
你一提我先記得 唉點解做左人娘親同再讀一次書冇分別
ce3021
|
剛簽完通告、填埋手册,開學日朝6晚2(零辰)
sytckm
|
12張電子通告, 幾張紙通告,牙科保健,搞咗一個鐘。
忌廉寶寶
|
sjssjssjs 發表於 18-9-4 00:59

有時我會等仔瞓左起身做家務,本來今日冇野做可以陪仔瞓到天光,但我想填埋本手冊盡快蓋番印先,因為今年報小一有d學校要copy handbook,咁既然起左身,就睇埋其他啦,點知搞到而家(其實搞完正經野自己唔願訓喺度上網)而家極度眼瞓,得番唔夠四個鐘瞓...
大將軍
|
我朋友二個朋友,佢話今日做咗大明星,不斷簽名
micmic0829
|
我女學校電子通告加紙通告,簽咗兩個鐘
月見草
|
我做到天光
BBG520
|
大將軍 發表於 18-9-4 05:09
我朋友二個朋友,佢話今日做咗大明星,不斷簽名

每年開學都好似大老闆不舒睇同簽名,小秘書仲會企喺你隔離指導你簽名
BBG520
|
月見草 發表於 18-9-4 05:45
我做到天光

做到宜家?咪無得訓,夠鐘煮早餐喎
月見草
|
BBG520 發表於 18-9-4 06:09
做到宜家?咪無得訓,夠鐘煮早餐喎

咪係囉!中間一個鐘,怕一瞓唔知醒起身整飯壺
BBG520
|
月見草 發表於 18-9-4 06:14
咪係囉!中間一個鐘,怕一瞓唔知醒起身整飯壺

頭兩日係辛苦d,簽曬通告就唔洗咁夜,不過都要溫書,加油呀,我陪你,我已經煮緊早餐
Fishqqma
|
wing_wing912 發表於 18-9-4 01:05

都係簽個名啫
我叫小朋友自己填曬名學號班別!
xl_bigbig_b
|
之前挑左個圖章,今年用得着
MrsSingSing
|
wing_wing912 發表於 18-9-4 01:05

開個apps㩒兩㩒搞掂