依家又興返台式飲品

luvkaka
|
你地鐘意飲边間?
我覺得茶base最好係茶狼, 之後flamingo bloom, 天仁, 最差係一芳.
Azicy1212
|
一芳真係投降
艾菲BB
|
最差竟然係一芳我未試過,成日想搵機會試添
Azicy1212
|
艾菲BB 發表於 18-9-4 10:02

佢係少甜都甜到糖尿病發..死甜。真係差。。
luvkaka
|
艾菲BB 發表於 18-9-4 10:02
D茶一D都唔得, 幾廿蚊仲要排隊, 真係飲唔過呀! 飲返天仁仲好.
luvkaka
|
Azicy1212 發表於 18-9-4 10:04
佢係少甜都甜到糖尿病發..死甜。真係差。。
佢個水果茶我叫無糖但都有一堆passion fruit 糖漿, 真係唔得. 人地茶狼同flamingo bloom都係鮮果冇落依D嘢.
kyliema
|
luvkaka 發表於 18-9-4 10:05
D茶一D都唔得, 幾廿蚊仲要排隊, 真係飲唔過呀! 飲返天仁仲好.

我都喜歡天仁
焦糖媽
|
一芳竟然劣評??!佢貴到我嗰日想試但買唔落手,最後行遠啲去買 shareTea
超級特務
|
luvkaka 發表於 18-9-4 09:41
你地鐘意飲边間?
我覺得茶base最好係茶狼, 之後flamingo bloom, 天仁, 最差係一芳. ...

唔飲
台式飲品,去旅行飲下過下癮好啦,十分唔健康!
kbeauty
|
一芳真係唔好飲,上次等左10分鐘,完全唔明點解要排個幾鐘去飲
Angelice-BeBe
|
我覺得現在好多台式飲品,好貴
Toffeegirl
|
茶狼同天仁都好飲
luvkaka
|
Angelice-BeBe 發表於 18-9-4 10:37
我覺得現在好多台式飲品,好貴
如果佢用真茶真奶鮮果打汁, 其實唔貴啦, 點都平過飲星巴巴咖啡果D.
angela0228
|
飲過兩次一芳,真係好甜
luvkaka
|
超級特務 發表於 18-9-4 10:33
唔飲
台式飲品,去旅行飲下過下癮好啦,十分唔健康!
依家果D唔係架啦, 全部都係真茶, 真鮮果打汁, 我叫冇糖, 所以一D都唔係飲緊化學嘢果D.
koller
|
清玉
thunder_bunny
|
靚茶 - comebuytea
黑糖珍珠 - 老虎堂

luvkaka
|
koller 發表於 18-9-4 10:44
清玉
係咪TST都有果間?我試過不過係飲果醋所以都唔知佢D茶好唔好飲.
永然
|
luvkaka 發表於 18-9-4 10:07
佢個水果茶我叫無糖但都有一堆passion fruit 糖漿, 真係唔得. 人地茶狼同flamingo bloom都係鮮果冇落依D嘢. ...

但係營養師話一芳飲得喎
luvkaka
|
永然 發表於 18-9-4 10:59
但係營養師話一芳飲得喎
唔好飲果下大鑊呀