自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

回覆樓主

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Poyau 發表於 18-9-4 22:00
Twinkle in his eyes

水晶宮

靚仔喎
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

唔錯咁喎。。。好似

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

OK阿!但佢要承傳老豆的風彩,才有「北韓的權威」,換左個look怕地位不保。

伯爵府

回覆樓主:

p得太厲害了

子爵府

2023年兔年勳章

回覆樓主:

笑死

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

pomanlife 發表於 18-9-4 22:03
不嬲都係我男神

好識貨喎
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

180 發表於 18-9-5 08:45
好識貨喎

我認我拜金架

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

pomanlife 發表於 18-9-5 08:46
我認我拜金架

北韓第一夫人
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

珊瑚宮

回覆樓主

男爵府

回覆樓主

想叫聲oppa

寶石宮

2023年兔年勳章

tsung 發表於 18-9-4 22:07

侯爵府

回覆樓主

即刻想望多兩眼

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

180 發表於 18-9-5 08:52
北韓第一夫人

有雪主唔洗客氣喇,我崇拜下就得,佢未同侵侵fd時都睇好佢

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至