請問平日上大陸一天遊,有咩好去處?

ru_663th
|
今日我放假,想同男友去深圳玩一天,請問點搭火車去深圳?有咩好玩好食,值得一去?請介紹。謝
mandy952
|
ru_663th 發表於 18-9-4 10:46
今日我放假,想同男友去深圳玩一天,請問點搭火車去深圳?有咩好玩好食,值得一去?請介紹。謝
...

按摩和食野
ckyx2
|
...

去食探魚好味!
mandy952
|
...

下載大衆點評app搵有咩食有咩玩,高德地圖app用黎搵點去,非常方便
KWHeidi
|
mandy952 發表於 18-9-4 11:35
下載大衆點評app搵有咩食有咩玩,高德地圖app用黎搵點去,非常方便

joetsang
|
...

上youtube睇下窮L 遊记好多介紹
hellohelloruby
|
回覆 ru_663th 的帖子

我覺得歡樂海岸幾好行
wutungyu
|
歡樂海岸x2
夜景好浪漫,適合2人世界呀(emoji)
MMVV
|
...

歡樂海岸,深圳動物園和歡樂谷都是好地方好安全地鐵到,一定留下美好回憶。
anyuser18
|
海上世界都唔錯
下載個高德地圖,找吓
pydorothy
|
回覆 ru_663th 的帖子

萬象天地,有好多食店選擇。
ru_663th
|
joetsang 發表於 18-9-4 11:39
上youtube睇下窮L 遊记好多介紹

thx
ru_663th
|
wutungyu 發表於 18-9-4 13:01
歡樂海岸x2
夜景好浪漫,適合2人世界呀(emoji)

請問點去?