滴雞精一日飲幾多包?

kmbb519
|
各位飲緊滴雞精的媽媽 / 準備飲的媽媽
你地一日飲幾多包?

王朝話一日要飲4包 但又見過其他牌子話一包……

Thanks
MAMAEGG
|
kmbb519 發表於 18-9-4 12:37
你地一日飲幾多包?

我飲緊田原香,每朝早空肚一包
kmbb519
|
MAMAEGG 發表於 18-9-4 14:00

thank you
mwsiipb2
|
你地一日飲幾多包?

一日一包已足夠, 太多驚你燥熱
kmbb519
|
mwsiipb2 發表於 18-9-4 21:15
一日一包已足夠, 太多驚你燥熱

謝謝 我都係諗住一日一包,慢慢吸收囉⋯⋯

王朝仲叫一日四包

Daisywong313
|
唔係日日記得飲,一飲會開兩包
Care_Bears2009
|
我飲王朝, 都係每日一早空肚飲...
暫時飲左2星期, 唔知對長胎有無用..
我胎比標準細左一周~
kmbb519
|
Care_Bears2009 發表於 18-9-5 10:40
我飲王朝, 都係每日一早空肚飲...
暫時飲左2星期, 唔知對長胎有無用..
我胎比標準細左一周~ ...

應該有用, 佢重蛋白質嘛..... 我都諗住就生果時飲, 谷大隻 d 佢
Karennsiu
|
回覆 Care_Bears2009 的帖子

我每日飲飲左4個定5個月bb都偏細
kmbb519
|
Karennsiu 發表於 18-9-5 17:55
回覆 Care_Bears2009 的帖子

我每日飲飲左4個定5個月bb都偏細

你飲邊隻牌子?
試下食合桃
AH.FA
|
我都係飲王X滴雞精, 又唔肥, 幾好飲, 好似話持續食一排真係長到胎, 食開一日1-2包都夠

kmbb519
|
AH.FA 發表於 18-9-7 13:49
我都係飲王X滴雞精, 又唔肥, 幾好飲, 好似話持續食一排真係長到胎, 食開一日1-2包都夠

...

thanks 我都訂左王朝,諗住下個月開始飲
Cherryluilui
|
早上空肚饮一包,吸收D
Bossypig
|
你地一日飲幾多包?
我果時坐月飲田原x個坐月子組合就上下午各2包
ookaren
|
飲幾多包係唔係同佢本身既份量決定架?
leungna520
|
剛有左可飲嗎?
jove12345a
|
MAMAEGG 發表於 18-9-4 14:00

請教,想備孕,應喝邊種?(emoji)
bunnypigpig
|
請問大家生完可以即飲嗎?還是要得12日惡露清左先飲得?
kmbb519
|
bunnypigpig 發表於 18-10-31 02:26
請問大家生完可以即飲嗎?還是要得12日惡露清左先飲得?

我見好多媽媽都話生完即刻飲,但我喺醫院姑娘叫我唔好飲住
Kat00Kat
|
回覆 kmbb519 的帖子

佢唔係咁講,又點賺多四倍錢呢?一日一包乜都夠,而且好貴㗎,我識好多jm都係一星期飲2-4包咋!你按自己需要再決定啦!