長沙灣補習社

judyng618
|
請問有無介紹?美居中心有嗎?
Babies
|
回覆 judyng618 的帖子

Please check your PM.

老師介紹我去架??

judyng618
|
Babies 發表於 18-9-4 14:50

這個係咪係美居? 知唔知收費如何?怕太多學生照顧唔到。不好意思我太多問題
Babies
|

Babies
|
回覆 Babies 的帖子

Dear all,

pypy405
|
Babies 發表於 18-9-4 15:06

可以介紹我嗎
Babies
|
回覆 pypy405 的帖子

|
我都想知,謝謝
judyng618
|
[email protected] 發表於 18-9-7 21:32
我都想知,謝謝

我搵左間係美居,免費接送。
Ashley1292018
|

有一間在美居附近的補習社好好的,在寶血醫院斜對面的SOHO WEST 西九龍商務中心一樓(邊間就唔好講住啦!PM 我),那間補習社的導師們好細心,又有耐性。我小朋友俾佢地教了一年成績好到差不多全A,真的很感謝導師幫助。導師又晚晚 Whatsapp我作小朋友的學習跟進。本來想加埋小朋友的成績表上去,可惜我唔識加上去
力神
|
Ashley1292018 發表於 18-9-12 12:10

有一間在美居附近的補習社好好的,在寶血醫院斜對面的SOHO WEST 西九龍商務中心一 ...

請問補既型式係點?每天去做功課還是專科補習?
|
回覆 力神 的帖子

星期一至五都可以去做功課和做練習。如果我沒有記錯的話,星期六、星期日係專科補習和興趣畫班! 都係一對3至4 人。小班教學。所以導師才可以晚晚用Whatsapp 同我跟進。
力神
|
Ashley1292018 發表於 18-9-12 12:52
回覆 力神 的帖子

星期一至五都可以去做功課和做練習。如果我沒有記錯的話,星期六、星期日係專科補習和興 ...

請問你小朋友是星期一至五去做功課嗎?可以pm收費和邊間嗎?thx
|
回覆 力神 的帖子

已經pm,希望幫到你。
vinyasa
|
回覆 Ashley1292018 的帖子

請PM我, thank you
redredapplehk
|
回覆 Ashley1292018 的帖子

請PM資料
mnwu
|
judyng618 發表於 18-9-7 21:38
我搵左間係美居,免費接送。

可以pm我資料嗎?thx
yukisch
|
我都想要資料,thx
MA33IE
|
Babies 發表於 18-9-4 14:50

please pm me