羅霖前夫

Sumyeema1
|
唔係富二代咩?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cy101
|
個前夫有發聲明, 話有負責學費喎!! 羅生門!!!
熱媽
|
Sumyeema1 發表於 18-9-4 14:56
唔係富二代咩?
前夫係有錢仔,但唔代表有錢;就算有錢唔代表肯養仔;比盡佢肯養仔,亦唔代表仲肯養前妻。

sushiroll    發表於 18-9-5 17:15
wcpcelia    發表於 18-9-5 10:55
wynnehung    發表於 18-9-4 15:11
vickymok717
|
熱媽 發表於 18-9-4 15:00
前夫係有錢仔,但唔代表有錢;就算有錢唔代表肯養仔;比盡佢肯養仔,亦唔代表仲肯養前妻。

...
中point
Poyau
|

...

kc_01k
|

...

同意
美之選468
|
他只負責學費而己,
豬C9
|
不過佢老公好似無咩匪聞。又無再娶
十二少
|
係米失匙夾萬?
appledai
|

據說還有羅倒給贍養費。從自力養三仔來講,羅真是好強。
waynewon
|
佢前夫根本就係空心老倌,好記得好多年前佢最意氣風發時接受傳媒訪問,話自己係白手興家,佢伯爺俾咗一百萬佢創業,之後就靠自己云云⋯⋯睇到O晒咀,當年一百萬唔係少數目,加上佢好多客都係俾面佢老頭先搵佢做PR野,咁都叫白手興家,佢簡直係早一代大劉個仔。
wcpcelia    發表於 18-9-5 10:56
cy101
|
講真負責D仔學費好啱, 但我又覺無須要養埋個前妻囉!!
熱狗媽
|
羅霖之前唔係話有個大陸富二袋未婚夫嘅咩?
Sumyeema1
|
睇完內容,羅霖話要賣古董H袋,好值錢?
Sumyeema1
|
waynewon 發表於 18-9-4 15:31
佢前夫根本就係空心老倌,好記得好多年前佢最意氣風發時接受傳媒訪問,話自己係白手興家,佢伯爺俾咗一百萬 ...

其實個前夫以前做咩生意?
Sumyeema1
|
熱狗媽 發表於 18-9-4 15:31
羅霖之前唔係話有個大陸富二袋未婚夫嘅咩?

咪係,之前仲有求婚相……依家提都冇提了。
Sumyeema1
|

...

有錢都唔肯養仔……渣男。
ninjarabbit
|
前夫老豆係打工皇帝,家底唔算厚,加上前夫搞生意次次都倒錢落海又愛面子,邊到有咁多錢俾佢敗。當年前夫見個前妻拋胸賺到錢仲想分一份,呢個男人算罷啦。
waynewon    發表於 18-9-4 15:39
waynewon
|
Sumyeema1 發表於 18-9-4 15:33
其實個前夫以前做咩生意?

印象中係類似PR嘅生意,全部俾面派對,一開始人人俾面當然似模似樣,耐咗就要靠自己真才實料,但佢前夫根本廢,邊可能撐得住,之後幾次想東山再起都冇用,冇能力就係冇能力,最後仲破產。
sowhy2005
|