人渣判左6年便宜左,個媽仲從無探望過bb

lovelybaby2015
|
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180904/bkn-20180904161124143-0904_00822_001.html
minikin
|
我覺得個阿媽同外母都唔係好人
Nbs
|
minikin 發表於 18-9-4 17:45
我覺得個阿媽同外母都唔係好人

agree, 個呀媽and 外母都唔係好人。 而家佢地可能仲開心,又唔上身,又無個細路拖累住,可以繼續開心食煙再搵過個男人。

wcpcelia    發表於 18-9-5 11:58
kitbebe
|
垃圾
luvkaka
|
回覆 lovelybaby2015 的帖子

啱啱我個心都係諗緊依件事, 我知我冷血, 我情願BB洗牌再黎過...... 有D咁既父母, 依家個情況又咁..... 唉.....
Mnbvcxdsa    發表於 18-9-5 05:46
biancaho7
|
lovelybaby2015 發表於 18-9-4 17:33
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180904/bkn-20180904161124143-0904_00822_001.html

最慘bb女
tsung
|

Choco852
|

water-lily
|
生左而唔理,當初就唔好去生
霜霜
|

究竟我是誰
|
luvkaka 發表於 18-9-4 17:52

啱啱我個心都係諗緊依件事, 我知我冷血, 我情願BB洗牌再黎過...... 有D咁既父 ...

有同感,BB活著都係受苦的
1928mickey
|
BB 可憐
Jennyyuen
|
真係好憤怒 6年真係太少
baby_yee
|
個bb女咁就一世, 陰公
amyamy123
|
唔想照顧就唔好生啦, 生左又要打人
pandafong
|
外母同佢老婆間接害左B囡!
lovelybaby2015
|
luvkaka 發表於 18-9-4 17:52

啱啱我個心都係諗緊依件事, 我知我冷血, 我情願BB洗牌再黎過...... 有D咁既父 ...

弊在bb而家成為植物人
咁就一世,真係投錯胎
JD930
|
Nbs 發表於 18-9-4 17:48
agree, 個呀媽and 外母都唔係好人。 而家佢地可能仲開心,又唔上身,又無個細佬拖累住,可以繼續開心食煙 ...

tweetydisney
|
BB太可憐了
hiragana
|
太輕, 有咩可能咁都只係6年