女返了兩天小學有感

Celine524
|
(emoji)(emoji)做呀媽好累,六點起床,送她上校車,我再返工,又要處理上司,八公同事,下屬。放工九秒回家,家務,女返學d野。又九點了要訓。
tszchungmama
|
Celine524 發表於 18-9-4 21:28
(emoji)(emoji)做呀媽好累,六點起床,送她上校車,我再返工,又要處理上司,八公同事,下屬。放工九秒回家 ...

遲啲仲有默書, 測驗, 考試
到時仲甘
不過你會慢慢習慣了
CurryCheng    發表於 18-9-5 13:01
wcpcelia    發表於 18-9-5 10:33
oni2    發表於 18-9-5 09:21
lypoon
|
(emoji)(emoji)做呀媽好累,六點起床,送她上校車,我再返工,又要處理上司,八公同事,下屬。放工九秒回家 ...

小朋友上小學前係蜜月期
超級特務
|

我仲要兩個,仲要成日中美貿易戰。
tsung
|

有冇屋企人可以分擔?
starrymama
|
正常
evalau825
|
tszchungmama 發表於 18-9-4 21:40
到時仲甘
不過你會慢慢習慣了

不敢想像
katrinamama
|
Yes, 日日同時間比赛鬥快
李露眉
|
我下年殺到埋身,好佩服d生兩個,我一個已頂唔順
tkop
|

咁有沒有時間上BK
力神
|
tszchungmama 發表於 18-9-4 21:40
到時仲甘
不過你會慢慢習慣了

5年級開始外判功課班和私補,我只是幫手默書背下野,免卻大家傷感情和放下一些勞累
sunnymama2
|
katrinamama 發表於 18-9-4 22:04
Yes, 日日同時間比赛鬥快

係,我仔剛小一,成日催佢瞓覺,佢喊住話玩唔夠
紫翹
|

我五點幾起床煮早餐,但我十二點幾瞓,我都係要返工

Take care
七小口
|
我日日都有種好趕時間既感覺
就算放假去街我都好似趕頭趕命咁
vickling
|
真心問。如果我末來幫小朋友幫下午班會否好啲?
我要返工,屋企工人姐姐
BBJOJO
|

Fishqqma
|
冇工人幫手?
Cankk
|

呢d日程我都捱過,好多家長都係咁
吖B
|

加油加油吧
mocha20150323
|
李露眉 發表於 18-9-4 22:08
我下年殺到埋身,好佩服d生兩個,我一個已頂唔順

我岩岩生完一個,個個都話如果想生快d生,一下子湊大兩個好過。未決定到生幾多個