啲人講嘢真係無腦

carrieylaa
|
講嘢咁過份?佢忘記咗自己身上流嘅都係中國人血?日本歷史上都唔係咩好人啦,不過我都唔希望日本有乜大傷亡,純粹睇唔過眼啲人崇日崇到咁白痴X k啫

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
minmin
|

不計國仇家恨!
大家都係人命,中國人命點解要噉賤!
真係傻的嗎?
mocha20150323
|
好無聊,出位出得好無腦
小小馬奇朵
|
佢用自己條命好啲
憑咩用人地條命先
Conybrownbb
|
垃圾言論,佢自己 鍾意攞條命出黎換咪換飽佢囉
youhello507
|
的確呢D 人係好白痴
bplus
|
畜牲學講人話,離不開畜牲本性,唔洗咁認真睇。
究竟我是誰
|
小小馬奇朵 發表於 18-9-4 23:29
佢用自己條命好啲
憑咩用人地條命先

係知自己條賤命唔值錢
good_pig
|
carrieylaa 發表於 18-9-4 22:59
講嘢咁過份?佢忘記咗自己身上流嘅都係中國人血?日本歷史上都唔係咩好人啦,不過我都唔希望日本有乜大傷亡 ...

頭像都冇..睇黎都係鍵盤戰士啦~

大陸forum都大把呢d人
mln
|
可能佢係日本仔呢,要13億人命來換, 叫佢不如自己偉大啲,用佢自己條命同台風交換唔洗打去日本咪仲好
海仔媽
|

可能有啲人俾人話得佢番鄉下多,自己都以為自己鄉下真係日本
littlesister
|

唔好理呢d人啦,鍵盤戰士啫,現實可能只係一個廢青,話之佢講乜

kcpak
|
佢問過13億人字呀?
calvin1230hk
|
又一件廢物,咁叻就攞佢自己條命去換。
Nicole-hui88
|
毒果啲人留言一向白痴兼無腦,唔惡毒果句都唔講
VCBB小天使
|
carrieylaa 發表於 18-9-4 22:59
講嘢咁過份?佢忘記咗自己身上流嘅都係中國人血?日本歷史上都唔係咩好人啦,不過我都唔希望日本有乜大傷亡 ...

傻啲嗎
koalachan2002
|
Nicole-hui88 發表於 18-9-5 01:25
毒果啲人留言一向白痴兼無腦,唔惡毒果句都唔講

係喎,認真便輸了
Poyau
|

esmehouse
|
cherrycwy
|
蘋果嗎?係咁架d留言,逢死人天災一堆人落井下石話抵死講d唔係人講既說話架!