官燕棧鮑魚買一送一,好抵!!

chairmantung
|

官燕棧鮑魚做緊買一送一,好抵呀即刻掃左3set有呢兩款

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cheuk2012    發表於 18-9-5 22:45
chinglaambb    發表於 18-9-5 16:20
rcinmacau
|
回覆 chairmantung 的帖子

請問那裡制造?買左幾錢?
|
rcinmacau 發表於 18-9-4 23:21

請問那裡制造?買左幾錢?

折完大既$84/罐,細既$44/罐,中國製造喇不過鮑魚呢啲野唔係成日食,我又覺得唔太緊要~
最緊要佢彈牙同好味我食過好多唔同牌子,佢性價比最高:

天龍 - 比較林,味精多左少少
百成堂 - 有鮑魚味,但汁味道一般
壽桃 - 最淋,無咩鮑魚味
官燕棧 - 比較彈牙,有鮑魚味,但有少少貴,所以見特價即刻囤貨

boccioni    發表於 18-9-7 13:16
wcpcelia    發表於 18-9-5 09:28
寶褓保補    發表於 18-9-5 07:25
KWHeidi
|
香印提子
|
chairmantung 發表於 18-9-5 00:06
折完大既$84/罐,細既$44/罐,中國製造喇不過鮑魚呢啲野唔係成日食,我又覺得唔太緊要~
最緊要佢彈牙 ...

請問邊度買?aeon,百佳係咪全部超市都呢個價?thx
|
香印提子 發表於 18-9-5 10:03
請問邊度買?aeon,百佳係咪全部超市都呢個價?thx

我見優品360同Aeon都做緊買一送一呀好似中秋節優惠黎
tempooo
|
chairmantung 發表於 18-9-5 10:16

T.Tra
|
tctc101
|

逢星期六去優品360用銀聯咭閃付仲有$25減$10呀再抵D!!!
香印提子
|

Thank you
island811
|
優品原來有呢樣野買
咁去優品方便些
謝謝
會試下
tsung
|

my005
|
去睇下先。
cillia123
|
gobaa49
|
好抵呀
rcinmacau
|
chairmantung 發表於 18-9-5 00:06
最緊要佢彈牙 ...

Thanks for sharing
ami123
|
Cheuk2012
|

謝謝報 料
shun282
|