我就黎癲!點解可以痾尿痾到成地都係??

ilovemusik
|
平時每朝起身我都要抹下馬筒邊先放廁所板落黎,半夜起身去廁所,一定見到未沖廁! 頭先起身去廁所,都知要抹下個邊先去,點知俾我望到地下都係尿!係咪痴線架!而家呢個係公廁呀?你係狗呀?周圍痾呀?
我屋企隻狗都唔會次次唔小心痾到周圍都係啦!咁你係咪連動物都不如呀?

我好嬲呀!抹完地後完全訓唔到!!

**此人係我阿哥!
kc
|

捉佢起身抹
bosch
|
叫佢坐響度痾.
hellohelloruby    發表於 18-9-5 12:32
BGCOME08
|
就係因為有人幫佢抹,更加周圍射……。捉佢起身拖地!
wcpcelia    發表於 18-9-5 10:30
月見草
|
ilovemusik 發表於 18-9-5 01:42
平時每朝起身我都要抹下馬筒邊先放廁所板落黎,半夜起身去廁所,一定見到未沖廁! 頭先起身去廁所,都知要 ...

太明白你了!
我未搬出娘家前,我個媽寶細佬似隻狗多過似個人,便便凸出廁缶外,地下尿尿便便,更癲係響廁所用膠袋屙尿,永遠唔換廁紙。
佢剛剛舊年結婚,我有啲驚佢老婆發現真相之後會癲咗!
YY1101
|
劃個圈叫佢對準
吾得一係驗眼一係驗身

咁佢吾衰得就自己諗辦法
tsung
|
bosch 發表於 18-9-5 07:18
叫佢坐響度痾.

認同你
貓頭雀
|
唉,辛苦你了。
ilovemusik
|
月見草 發表於 18-9-5 07:36
太明白你了!
我未搬出娘家前,我個媽寶細佬似隻狗多過似個人,便便凸出廁缶外,地下尿尿便便,更癲係響廁 ...

你講既野我大部分都領教過
永遠唔換廁紙
痾完屎,屎塔永遠有屎
染完髮成個洗手盆黑色,牆身到到都有黑色一撻撻
frombetter
|
平時每朝起身我都要抹下馬筒邊先放廁所板落黎,半夜起身去廁所,一定見到未沖廁! 頭先起身去廁所,都知要 ...

未老先衰啫,帶佢去睇醫生。
spikenard
|
明, 我嗰時日日要洗廁所最少2次
natnat_tsang
|
太明白你了!
我未搬出娘家前,我個媽寶細佬似隻狗多過似個人,便便凸出廁缶外,地下尿尿便便,更癲係響廁 ...

諗起都嘔心, 點可以咁架.... 我都想知你弟婦知唔知, 知咗會唔會後悔呢...

Irene_Lo    發表於 18-9-5 20:01
超級特務
|

用佢條毛巾抹
tasa
|
超級特務 發表於 18-9-5 09:54
用佢條毛巾抹

呢招絕呀
tell-me-y
|
用佢條毛巾抹

比個叻你
cherriehahaha
|
用佢條毛巾抹
好絕阿~~
kavenzou
|
太明白你了!

點解要用膠袋屙尿?
kavenzou
|
用佢條毛巾抹

smile888
|

我都好明白你,痾到周圍都係都唔抹真係好自私,污糟。
cakii
|
真係好嬲嘅