自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

myww 發表於 18-9-5 13:02
每朝返公聽8-9那段。
前2日講劉x華、x金寶,笑死我!

洪金寶/黃金寶, c

李麗珍玩風帆

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

hellohelloruby 發表於 18-9-5 10:19
我每朝返工撘車時聽, 好好笑, 有時好笑到笑出聲, 好驚人地以為我儍

我細個好鍾意軟硬, 佢 ...
近呢一個月開始聽番....潘小濤阮子健林海峰係好笑嘅
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

伯爵府

hellohelloruby 發表於 18-9-5 10:19
我每朝返工撘車時聽, 好好笑, 有時好笑到笑出聲, 好驚人地以為我儍

我細個好鍾意軟硬, 佢 ...

以前好鍾諗聽,但越來越偏激,已經無聽好耐

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

時間岩先聽

翡翠宮

BBBmamama 發表於 18-9-5 14:33

子爵府

,JAN 講野最好笑。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

BBBmamama 發表於 18-9-5 14:33

係,之前有一輪成日都鬧。不過呢排冇咁偏激,好笑返。

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 BBBmamama 的帖子

我又唔覺偏激

子爵府

大廚勳章

回覆樓主:

每朝返工都有聽

子爵府

BEBEkawaii 發表於 18-9-5 12:32
我有! Jan把聲好入咪。潘小濤都幾好

小濤只會哈哈大笑,聽得出佢好投入

伯爵府

回覆 hellohelloruby 的帖子

我幾年無聽了, 佔中後有一段時間, 佢地3個日日鬧鬧鬧, 覺得好政治唔想聽了

男爵府

bb2 發表於 18-9-5 15:14

到!

珍珠宮

回覆樓主

朝朝聽一個鐘,因為我9點起身10點出門口返工,剛剛好聽曬。佢地好夾好攪笑

寶石宮

2023年兔年勳章

hellohelloruby 發表於 18-9-5 14:30
洪金寶/黃金寶, 笑c我李麗珍玩風帆

大宅

回覆樓主:

我都有聽,好鍾意 jan, 但聽唔哂整個時段。有時都會喺車度傻笑。

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我日日都有聽 笑標眼水

公爵府

禁止訪問

子爵府

Parkij 發表於 18-9-5 10:29
我之前最鐘意聽熱㕑房。不過唔鐘意林海峰成日截人咪,唔比阮子健講野,現在冇聽lu.
...

之前的確有啲過火,但宜家佢同ky好夾,一齊笑潘姑娘好好笑

首頁

尾頁

跳至