延禧攻略六十集後

紫翹
|
本來皇后都無野, 袁春望做乜搞事? 又關佢乜野事? 佢真係痴線架喎
moon1006
|
我睇67集,佢害到繼皇后好金,好無辜
Audrey1999
|
紫翹 發表於 18-9-5 11:12
本來皇后都無野, 袁春望做乜搞事? 又關佢乜野事? 佢真係痴線架喎

個故事係講袁春望係雍正私生子,慘被閹成太監,所以心理變態,妒忌可以做皇帝/皇爺的同父異母兄弟,要搞垮皇朝

wcpcelia    發表於 18-9-5 11:54
紫翹
|
moon1006 發表於 18-9-5 11:25
我睇67集,佢害到繼皇后好金,好無辜
所以皇后真係慘, 佢雖然係有害人, 但係佢都係保護自己. 袁春望害自己主子, 佢都真係痴痴地
chloe2018
|
紫翹 發表於 18-9-5 11:27
所以皇后真係慘, 佢雖然係有害人, 但係佢都係保護自己. 袁春望害自己主子, 佢都真係痴痴地
...
皇后最後自己都有D痴痴地
asa2012
|
我都追到60集後,反而覺得順嬪好鬼煩。
不知佢係人定係鬼。
同意有些意見50集左右完就夠
alicemic
|
其實皇后同纓珞一樣都係報仇先害人, 並唔係本身撩事鬥非果款, 不過纓珞有皇上寵愛而佢無加上袁春望背後生事令佢揹鍋先搞成咁, 佢都係一個可憐人嚟
紫翹
|
alicemic 發表於 18-9-5 11:53
其實皇后同纓珞一樣都係報仇先害人, 並唔係本身撩事鬥非果款, 不過纓珞有皇上寵愛而佢無加上袁春望背後生 ...
其實皇后都慘. 後期佢咁, 會唔會係有情緒病或者更年期呢?
alicemic
|
紫翹 發表於 18-9-5 12:10

覺得似更年期綜合証, 同埋靚開嘅女人接受唔到年華老去, 仲要同咁多女人爭寵, 心理受壓一啲都唔出奇
tsung
|
Audrey1999 發表於 18-9-5 11:25
個故事係講袁春望係雍正私生子,慘被閹成太監,所以心理變態,妒忌可以做皇帝/皇爺的同父異母兄弟,要搞垮皇朝 ...

c.vieri
|
紫翹 發表於 18-9-5 12:10

皇后之前幾集已經擺明係更年期症狀
blythe_baby
|
alicemic 發表於 18-9-5 11:53
其實皇后同纓珞一樣都係報仇先害人, 並唔係本身撩事鬥非果款, 不過纓珞有皇上寵愛而佢無加上袁春望背後生 ...

同意
sky2015
|

都唔難理解既,心理變態加童年陰影,比人hub得多,心理唔平衡
將變態太監既神髓發揮得淋漓盡致
20150618bb
|
使唔使比條...............你唔使晚晚甘追,已經睇完70集
boyboy1010
|
20150618bb 發表於 18-9-20 13:20
使唔使比條...............你唔使晚晚甘追,已經睇完70集

我想要條......
AC117
|
boyboy1010 發表於 18-9-20 13:27
我想要條......

用網頁download 千尋app 緩存慢慢煲
20150618bb
|
boyboy1010 發表於 18-9-20 13:27
我想要條......
照你樓下講睇下得唔得先
boyboy1010
|
AC117 發表於 18-9-20 13:32
用網頁download 千尋app 緩存慢慢煲

我緩侟左一次,之後吾得
AC117
|
boyboy1010 發表於 18-9-23 22:35
我緩侟左一次,之後吾得

奇怪連播都有問題 但 如懿傳 涼生又正常
AC117
|
boyboy1010 發表於 18-9-23 22:35
我緩侟左一次,之後吾得

在這裡看,load 完廣告會播放,右下可下載
https://www.dnvod.tv/Movie/detail.aspx?id=ofpjvZ0PCRc%3D

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊