8週見紅又未見到閃閃

mrsjoeyflower
|
已經休息左個幾星期仲流緊血,仲多左,今個星期見左醫生話8 週但又未見到心跳,個胚胎有成長到叫我睇多個星期。
有冇Jm 係咁,最未都成功生左個健康baby ?
點樣可以唔好再流血! 流到用m 巾(emoji)(emoji)
我要做媽媽
|
你流得咁犀利有冇去睇醫生吖?我建議你都係睇急症比教好
|
我要做媽媽 發表於 18-9-5 13:47
你流得咁犀利有冇去睇醫生吖?我建議你都係睇急症比教好

睇左,都係等覆診!
helolex
|
mrsjoeyflower 發表於 18-9-5 12:24
已經休息左個幾星期仲流緊血,仲多左,今個星期見左醫生話8 週但又未見到心跳,個胚胎有成長到叫我睇多個星 ...

醫生有無叫你瞓床休息下
dolldollk
|
mrsjoeyflower 發表於 18-9-5 12:24
已經休息左個幾星期仲流緊血,仲多左,今個星期見左醫生話8 週但又未見到心跳,個胚胎有成長到叫我睇多個星 ...

醫生有無開安胎藥比你呀?
|
helolex 發表於 18-9-5 14:40
醫生有無叫你瞓床休息下

有呀,瞓床,食葯咩都做唔到,好似等州通知咁
|
dolldollk 發表於 18-9-5 14:44
醫生有無開安胎藥比你呀?

有呀,食埋啦
helolex
|
mrsjoeyflower 發表於 18-9-5 17:58
有呀,瞓床,食葯咩都做唔到,好似等州通知咁

儘量唔好操勞動氣,瞓多啲,心情都有影響的,希望一切順利
RubyYu07
|
呢段時間一定要臥床休息,祝福下次見到閃閃。
|
RubyYu07 發表於 18-9-6 14:15
呢段時間一定要臥床休息,祝福下次見到閃閃。

希望! Thank you
Carmen8080
|
翁靜晶食柯膠 你可以上佢facebook睇下
haha748494
|
好好配合醫生,黎緊一個禮拜好好休息,時間到再照下,祈禱BB可以順利痴實你。加油吖。
nicoleluvs
|
醫生有無話係咩原因出血呢?我都係5w3開始出血,到今日7w6都仲出緊,有啲人係因為有息肉所以長期出血,而我上個禮拜照陰超搵到係(Subchorionic hematoma )絨毛膜下出血,無咩可以做,休息多啲有少少幫助
hamsterma
|

繼續臥床休息,唔好咁操勞
JD930
|
mrsjoeyflower 發表於 18-9-5 18:05
有呀,食埋啦

放鬆點 加油啊
|
nicoleluvs 發表於 18-9-7 15:54
醫生有無話係咩原因出血呢?我都係5w3開始出血,到今日7w6都仲出緊,有啲人係因為有息肉所以長期出血,而我 ...

醫生無講原因,佢話好多人都係咁。話子宮唔穩定叫我休息!你話絨毛膜出血係睇到的嗎?
|
haha748494 發表於 18-9-7 09:12
好好配合醫生,黎緊一個禮拜好好休息,時間到再照下,祈禱BB可以順利痴實你。加油吖。 ...

Thank you (emoji)
|
Carmen8080 發表於 18-9-7 00:35
翁靜晶食柯膠 你可以上佢facebook睇下

Let’s me search ! Thanks for your information
|
nicoleluvs 發表於 18-9-7 15:54
醫生有無話係咩原因出血呢?我都係5w3開始出血,到今日7w6都仲出緊,有啲人係因為有息肉所以長期出血,而我 ...

這個症狀對B.B. 有影响嗎?