你地覺得學生Facial收幾多錢合理

amosin
|
有針清,修眉,可以揀保濕,去暗瘡消炎去印,敏感肌,包括面部按摩,Full mask 和倒模
依家學生或家長會應為幾多錢係合理呢?
咁如果讀緊大學嗰啲都有返工,又好似唔係收學生價
amosin
|

felicesmile
|
又唔係必需品, 冇話幾多先合理喎。
bmuimami
|
我女做$320(已八折,買十次八折,原價$400)另修眉$80 (又係八折咗)
即原僓$500,而家$400(做面,修眉)
唔係特別平,屋企附近
bongbongpatty
|
我吾覺得一定需要學生價
又吾係必須品
Fishqqma
|
200 to 300
good_pig
|
amosin 發表於 18-9-5 17:51
有針清,修眉,可以揀保濕,去暗瘡消炎去印,敏感肌,包括面部按摩,Full mask 和倒模
依家學生或家長會應 ...

其實點解要特別比學生?check學生證?

basic嘢未 $180咁?
_kapo
|
唔覺學生可以特別平
Facial係個人想靚啲,與學生身分無關
kit2004
|
我仔做收我300
pretty_cat
|
學生200元之內我覺得都ok
其實都要睇咩舖。
細間私營其實150我覺得合理。
SUMMER581
|
至少都要$200
kimmy媽媽
|

我女P.6學生,$320(十次已折)包收眉
Monstereasy
|
kimmy媽媽 發表於 18-9-5 20:13
我女P.6學生,$320(十次已折)包收眉

p6 定中六?
cinda72.
|
想當年,唔駛200/個,我2隻去做,買10次每人5次
木土土
|

同大人一樣,最多比非繁忙時段優惠
callmebabe
|
小六就facial
BO_BO
|
我做開果間學生价10次$2000, 10 次就收回正價
neversaynever
|
300-500
cherrieloy
|

點解學生的修眉?

做facial唔係大個出黎做野先做嘅咩?仲係學生,按佢膚質買野比佢洗、敷、搽咪得囉
Poyau
|
Monstereasy 發表於 18-9-5 20:17
p6 定中六?

同問