黎緊出新iphone

shun96
|
但我上年3月轉7plus,而家轉好、定用多一排先轉好呢?好似7轉Xplus太癲
love2talk
|
shun96 發表於 18-9-5 23:08
但我上年3月轉7plus,而家轉好、定用多一排先轉好呢?好似7轉Xplus太癲
...

我部7plus用咗兩年都未想換住

嚟緊周日好似話最低21度喎

永然
|
可惜幾新嘅電話都無天氣預測功能,都係要裝天文台app
龍山仔仔
|
love2talk 發表於 18-9-5 23:11

咁又要拿所有羽絨褸同埋暖爐出嚟!
龍山仔仔
|
...

有咩問題,大把人都年年換電話架啦
Poyau
|
永然 發表於 18-9-5 23:17
可惜幾新嘅電話都無天氣預測功能,都係要裝天文台app

只要信 不要問...天文台
wsyggk
|
...

我仲用緊6S咁貴都買i燶就係貪佢襟用
kikil001
|
wsyggk 發表於 18-9-6 05:03
我仲用緊6S咁貴都買i燶就係貪佢襟用

我都係6S
不過最近電話啲電好快冇,我諗都係時後了
小可愛11
|
...

以學生哥未有搵錢能力,又或者冇個生日會比十萬蚊你嘅家庭,係唔應該追款。
tsung
|
love2talk 發表於 18-9-5 23:11

溫馨提示
QY08040408
|
唔顛呀,有錢就是任性
樓主注意保暖呀
lyh80115
|
轉Android,多好多嘢玩,影相又靚啲。
靚豬豬
|
小可愛11 發表於 18-9-6 07:39
以學生哥未有搵錢能力,又或者冇個生日會比十萬蚊你嘅家庭,係唔應該追款。
...

同意
emmabook
|
我仲用緊6 plus, 係有時反應慢d,其他正常,仲唸緊換唔換新iphone
ilovefat
|

28度著皮褸,換電話又點會太癲~

Poyau
|
ilovefat 發表於 18-9-6 12:27
28度著皮褸,換電話又點會太癲~