夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

知知姐 發表於 18-9-6 19:48
我都係咁,事發已經快1年,由於之前幾個月都俾我發現佢哋重有來往,不信任已經累積至滿寫了,但又未分配開 ...

佢地未斷即係你自己厄自己,而已

子爵府

知知姐 發表於 18-9-6 19:55
請問有咩熱綫可打呢?

http://webcontent.hkcss.org.hk/hotlines/mainmenu.asp

別墅

回覆樓主:

完全明白,c6 的小三小四都是同事,雖然不是日日會碰面的那一種,但你知他們有機會接觸就永遠也不會安寧。。。想起他們的對話,想起他為了掩飾想繼續當穿花蝴蝶,說盡做盡多少傷害我的事,仍然很傷很痛,我曾經憧憬著bb 出世以後的幸福畫面,沒想過我會哭著和他說bed time story, 愧疚著我不應帶他到這個可怕的世界。有很多感受不能和別人說, 更不能和c6說,說了他只會說你不相信他,只可自己痛哭吞進肚子裡,我覺得自己已有情緒病。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

mini1204 發表於 18-9-6 09:05
如果成日提住即係攬炒
終有一日都係分手
何必囷獸鬥
直落去就係一條路..................離婚

複式洋房

你當初系點樣發現架?

別墅

回覆樓主

結婚多年有小朋友,早前被老公背叛過,已經原諒左佢,感覺佢有改過,但我對佢感覺已經變左同冇信心,有時想同佢搞返好關係咩都冇諗,但有時想起佢嘅背叛又想同佢分開,唔知自己想點,做女人係咪真係隻眼開隻眼閉,但最衰自己好倔強放唔低,同佢溝通又好似敷衍我,咁情況真係懷疑我倆個可以行到落去

大宅

dhlups 發表於 18-9-7 17:09
結婚多年有小朋友,早前被老公背叛過,已經原諒左佢,感覺佢有改過,但我對佢感覺已經變左同冇信心,有時想 ...
感覺唔同左一定有,自己就盡量唔去諗,多d溝通,

大宅

chu媽 發表於 18-9-7 18:14
感覺唔同左一定有,自己就盡量唔去諗,多d溝通,
其實我覺得c6同小三應該斷左,不過只係我需要時間去忘記同沖破呢個關口

大宅

mini1204 發表於 18-9-6 20:02
佢地未斷即係你自己厄自己,而已

佢e+話斷了

別墅

chu媽 發表於 18-9-7 18:22
其實我覺得c6同小三應該斷左,不過只係我需要時間去忘記同沖破呢個關口

我感覺同你一樣

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

oreoa88 發表於 18-9-7 00:36
完全明白,c6 的小三小四都是同事,雖然不是日日會碰面的那一種,但你知他們有機會接觸就永遠也不會安寧。 ...

俾你知就小三丶小四,其實可能已經係小七丶小八,
你老公咁濫,根本冇乜信用可言。

與其信佢會改,
不如信自己,
裝備自己,
有乜依郁時可以一腳踢佢走。

大宅

開心吸收勳章 大廚勳章

結婚多年有小朋友,早前被老公背叛過,已經原諒左佢,感覺佢有改過,但我對佢感覺已經變左同冇信心,有時想 ...

你呢段話,直情同我內心感覺一模一樣…
選擇原諒,想比小朋友一個完整嘅家
但係每當諗返起佢嘅大話就激氣到爆炸

伯爵府

chu媽 發表於 18-9-6 07:29
事隔一年,如今想起c6曾出軌,同每次想起佢同小三上床嘅情境,依然難受,依然心痛,c6唔比我再諗多,有時我 ...

比自己好過d,佢同小三斷左未?

大宅

回覆 hamsterma 的帖子

我相信已經斷左

別墅

oreoa88 發表於 18-9-7 00:36
完全明白,c6 的小三小四都是同事,雖然不是日日會碰面的那一種,但你知他們有機會接觸就永遠也不會安寧。 ...

好認同
真係好辛苦

大宅

我同你感受一模一樣.....

別墅

chu媽 發表於 18-9-7 18:22

我感覺都同你一樣
成日諗起
但見到c6要唔可以俾佢知我諗起
真係好難
要做隻眼開隻眼閉好難

別墅

反覆嘅感覺同想法都係咁繼續,依家已經諗到我老公隨時又同小三一齊返,做定離婚準備,我都覺我自己開始癲,好唔開心

大宅

dhlups 發表於 18-11-28 16:43
反覆嘅感覺同想法都係咁繼續,依家已經諗到我老公隨時又同小三一齊返,做定離婚準備,我都覺我自己開始癲 ...

點解唔睇開d呢

大宅

豬頭嘜仔 發表於 18-11-28 17:00
點解唔睇開d呢

成日都重覆錯處係男人大忌

首頁

尾頁

跳至