想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

見到幾個entry 都係講iui,ivf,想鼓勵大家,我自己都經歷過,差不多足足4年,反覆失敗,再試,今年終於成功,我自己的經歷在我的personal blog大家可以看一看

https://m.facebook.com/Mater-%E5%A5%BD%E7%89%A9%E5%88%86%E4%BA%AB%E5%8D%80-241345629907212/

另外,所有做得的撿查,男,女,免疫,染色體etc,中醫,我都有在hk 做,因為返工不能去其他地方,有須要可分享給大家(emoji)

大宅

fchappy 發表於 18-9-6 10:13
見到幾個entry 都係講iui,ivf,想鼓勵大家,我自己都經歷過,差不多足足4年,反覆失敗,再試,今年終於成功 ...

可唔可以pm 我你在那裡做ivf ?
我已經做了3次ivf ,一次在HK , 兩次在tw ..現在我打算回HK 做ivf ...

洋房

littleangel09 發表於 18-9-6 11:19
可唔可以pm 我你在那裡做ivf ?
我已經做了3次ivf ,一次在HK , 兩次在tw ..現在我打算回HK 做ivf ...
...

Sure! Pmed you!

複式洋房

fchappy 發表於 18-9-6 10:13
見到幾個entry 都係講iui,ivf,想鼓勵大家,我自己都經歷過,差不多足足4年,反覆失敗,再試,今年終於成功 ...

你好,我都想知你係邊到做ivf, thank you ~

洋房

Sayhellotoyou 發表於 18-9-6 12:48
你好,我都想知你係邊到做ivf, thank you ~

Sure pmed you!

首頁

尾頁

跳至