約咗聽日去打eye ultherapy~~!! (記錄貼)

bluefala
|
平時成日睇其他jm分享自己既扮靚靚經歷,今次終於都輪到我啦~

前排上網買咗eye ultherapy既treatment,仲book埋時間,聽日晏晝就要去打~
依家心情真係有d緊張!

其實買呢個treatment我都糾結咗好耐…本身諗住試下冇咁痛既韓國HIFU先,但見有jm話ultherapy效果比較好,而且又有FDA認證…所以最後都係轉態揀返ultherapy,最多咪痛到喊囉,冇嘢既(自我安慰中)

約左聽日去打,打完之後我會再同大家update個情況既~希望一切順利啦!!

bubupeipei
|
你好,我也買了未約,可否分享你找那個center呀?謝謝!等你分享過程,希望快d靚靚!
walc
|
你去邊度打呀? how much?

霧飛行
|
到時請分享你揀邊個醫生同佢好唔好呀 THZ
bluefala
|
walc 發表於 18-9-6 15:09
你去邊度打呀? how much?

我係搵出面診所既醫生打呀~
不過就係經gratus個網黎買同預約,之前見有jm推介咪試下囉

bluefala
|
bubupeipei 發表於 18-9-6 13:24
你好,我也買了未約,可否分享你找那個center呀?謝謝!等你分享過程,希望快d靚靚!
...

你都係買1888果個treatment?
等我打完先,如果滿意先同大家分享details

fanyi02211990
|
我都想試!期待樓主返黎Update~

hubbyhubby
|
follow..……pls update, tks
bubupeipei
|
bluefala 發表於 18-9-6 16:58

係呀,$1888個優惠呀,不過我唔知揀邊間,所以想請教你!
gigi_gigi
|
bluefala 發表於 18-9-6 12:52
平時成日睇其他jm分享自己既扮靚靚經歷,今次終於都輪到我啦~

前排上網買咗eye ultherapy既treat ...

我想知打得好唔好,係咪打一次就得
stepstepcy
|
bluefala 發表於 18-9-6 16:58

樓主等你反黎分享丫,我都想試下丫!
你晌邊間分店做丫?之後有冇sell你丫?
bluefala
|
gigi_gigi 發表於 18-9-6 23:33

聽聞打一次可以last一年,至於打得好唔好就要等返黎先可以update你地啦
晏d就要去打,依家好緊張
Lovelycat
|
回覆 bluefala 的帖子

我都係買呢個, 約左10/9, 經佢網站是但搵個E生.
bluefala
|
我打完返黎啦~~!!遇到個好nice既醫生呀
而且都唔算話係好痛個種,連我咁怕痛既人都覺得可以接受
依家就要等個效果慢慢出,聽講話兩三個月後效果會最明顯,好期待呀~~!!
bluefala
|
霧飛行 發表於 18-9-6 16:22
到時請分享你揀邊個醫生同佢好唔好呀 THZ

Center同醫生呢d就費事係度公開講啦,一係我PM你地啦!

bluefala
|
gigi_gigi 發表於 18-9-6 23:33

我覺得佢手勢唔錯呀~不過啱啱打完就仲未見到個效果

bluefala
|
stepstepcy 發表於 18-9-6 23:39
樓主等你反黎分享丫,我都想試下丫!
你晌邊間分店做丫?之後有冇sell你丫?
...

冇sell呀~~~好似有條例監管醫生唔sell得,做完個treatment我就走咗!

Ryan寶寶
|
ultherapy其實全面做嘅效果都幾好,塊面會firm好多
MaxMax
|
bluefala 發表於 18-9-7 20:14
Center同醫生呢d就費事係度公開講啦,一係我PM你地啦!

Please pm doctor details. Thanks
annz
|
可唔可以講多少少個過程呀?有興趣想試