影視娛樂

跳至

首頁
23456...18

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

stella816 發表於 18-9-12 14:45
睇左一集麻麻地女主同振赫唔多襯,重有未至於見左半日就鍾意左對方要啵啵呀,睇完都無feel!

...

同你諗嘅一樣,我都覺得第一次見面半日就愛上又啵啵太快了,唔洗出意外真有可能船埋

我睇完第三集,振赫腦海成日出現女主樣,好似SG呀,可能我太掛住SG了

琥珀宮

回覆樓主

睇完第三集,振赫越睇越型,身材又高大,好有安全感呀同女主拍埋一齊,女主似小人國咁,越來越覺得佢2個好唔襯呀仲要馬城個表弟都暗戀佢幾年

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-9-13 10:19
同你諗嘅一樣,我都覺得第一次見面半日就愛上又啵啵太快了,唔洗出意外真有可能船埋

我睇完第三集 ...

如果唔係睇振赫我諗我會跳船,女主完全冇女一feel佢都係做下女二好d個樣太妹仔佢又冇吸睛樣好難説服到人一見鍾情同埋係當紅歌星囉!兩個完全冇cp feel,我唔知可以頂到幾耐!
SG太經典,如果有近似劇情好難令人唔聯想嘅,好想快d睇彬彬套新劇,希望頂到朴小姐!

琥珀宮

stella816 發表於 18-9-13 12:44
如果唔係睇振赫我諗我會跳船,女主完全冇女一feel佢都係做下女二好d個樣太妹仔佢又冇吸睛樣好難説 ...

冇振赫我都可能會跳船

劇情已經係炒過再炒,加上女主又唔夠説服力,馬城咁有條件點會對女主一見鍾情仲咁迷戀,佢哋談情好冇feel囉,女主而家吊高來賣但又唔夠羅琳型喎套劇仲要成日有回憶片段,第三集尾馬城聽左女主首歌竟然不自覺地流淚我都冇咩感覺唔係為左撐振赫我都唔想睇落去

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-9-13 13:33

冇振赫我都可能會跳船

我諗呢套我會拖住睇用嚟攝空檔嘥左振赫主力睇偵探先起碼有追看性!

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

呢套1集都睇唔晒,覺得有爛劇feel

大宅

回覆樓主:

尋日睇咗兩集,今朝追埋1集。。。好睇!

我估緊個男星點死?

珍珠宮

回覆樓主:

大女星,邊肯拍細台嘅戲

琥珀宮

stella816 發表於 18-9-13 14:26
我諗呢套我會拖住睇用嚟攝空檔嘥左振赫主力睇偵探先起碼有追看性!
...

黎緊好多劇都結局了,馬城做得果3集基本上唔可以用來攝,要攝都要搵套做左10集以上的劇先有咁嘅功用除左偵探最近你仲有邊套有興趣?

男爵府

芝麻開門 發表於 18-9-13 16:00
呢套1集都睇唔晒,覺得有爛劇feel

唔係卦

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Cathleen 發表於 18-9-13 19:39
唔係卦

或者係我主觀咗,不過女一今套就真係好麻麻

珍珠宮

szeyee1999 發表於 18-9-6 13:31
得一集,我覺得ok.女主角之前係三流人生做女二都唔覺得佢靚,係呢部入面幾靚。
...

我都係咁覺得,呢部幾靚

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

芝麻開門 發表於 18-9-13 20:32
或者係我主觀咗,不過女一今套就真係好麻麻

我想換走個女主

珊瑚宮

htts 發表於 18-9-14 12:10
我想換走個女主

女一呢D 係配角樣

珍珠宮

芝麻開門 發表於 18-9-14 12:59
女一呢D 係配角樣

絶對認同

琥珀宮

htts 發表於 18-9-14 12:10
我想換走個女主

我啱啱睇完第4集了,真係覺得好悶,笑料我唔識笑,唔明振赫點會揀套咁嘅劇

第一次因為女主想棄劇,如果劇情吸引都想撐落去,真心冇辦法因為振赫而繼續

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-9-14 13:42
我啱啱睇完第4集了,真係覺得好悶,笑料我唔識笑,唔明振赫點會揀套咁嘅劇

第一次因為女主想棄 ...

連你都咁講我睇怕我都係棄左佢算

珊瑚宮

崔振赫拍完隧道隔咁耐先有新劇,但竟然係套咁嘅劇.唔知同傲慢與偏見邊套爛D

男爵府

same as u

珍珠宮

芝麻開門 發表於 18-9-14 18:17
崔振赫拍完隧道隔咁耐先有新劇,但竟然係套咁嘅劇.唔知同傲慢與偏見邊套爛D
...

覺得傲慢爛啲

首頁
23456...18

尾頁

跳至