王X滴雞精做緊特價呀!

tinafung_
|
啱啱碌上去佢地個網頁諗住買坐月set,見到依家平左少少,大家有興趣都可以去睇下
tsung
|

JennyMML
|
平左幾多左右?
Poyau
|

tempooo
|
abigail321
|
tinafung_
|
回覆 JennyMML 的帖子

我諗住買30日進補嘅滴雞精,平左600幾蚊
maggielhy
|
坐月飲滴雞精得唔得嫁
tinafung_
|
回覆 maggielhy 的帖子

我有飲緊,見特價咪補貨...我覺得身體回復得都唔錯,飲法又唔複雜,都係朝早同lunch飲就可以了
food1331
|
tinafung_ 發表於 18-9-8 12:21

嘩...平咁多又真係好抵喎
Fishbbmama
|
tinafung_ 發表於 18-9-8 12:21

即是幾錢?
BellyBallet
|

坐月係可以飲滴雞精,幫助補充氣血,早d回復身體
cocolau97044198
|
tinafung_ 發表於 18-9-6 13:42
啱啱碌上去佢地個網頁諗住買坐月set,見到依家平左少少,大家有興趣都可以去睇下 ...

坐月組合團購買就最抵,順產 30天 坐月進補組合(原味6盒+冬蟲夏草3盒+美麗四物3盒)
81折團購折後$4290,急凍原味$340/1盒. 但幾個月先有機會開一次媽媽谷團購優惠. 18年10月22-28號會開第12團.想要谷link pm我.
占妹
|
tinafung_ 發表於 18-9-10 14:32

我有飲緊,見特價咪補貨...我覺得身體回復得都唔錯,飲法又唔複雜,都係朝早同lunc ...

請問調理身體可以嗎?氣虛瞓得差
ccbbchai
|
幾錢?
夜貓子Bino
|
幾錢?