自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

brbaby2007 發表於 18-9-7 11:33
呢類陸勮好睇!

我自己好鐘意睇心理學方面嘅劇

複式洋房

3-4集睇完啦,呢個故事都幾好睇。講咁精神病院有几个病人逃跑咗,其中就有一个病人李喬被壞人捉到,孟喃過去帶病人離開,在路上发觉李喬體溫異常升高。车开到人煙稀少的路時,李喬突然间情緒失控,大吼大叫,求孟喃調頭離開。孟喃為幫她找發病原因,故意開車在那條路上來來回回,而李喬驚恐的表情好似此處有結界。孟喃懷疑李喬身上有科學無法解釋的人體自燃現象。

孟喃利用通感睇到李喬腦海中的畫面,仔細對比發現發作地點都在圓的邊界。李喬口中的圓圈似乎在逐漸縮小迫使她回到圓心。孟喃決定追本溯源,通過護士提供的信息找到李喬好友生前的公寓…

后边就唔講啦,有興趣嘅請自己睇啦。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

u tube睇到? 做晒未架?

複式洋房

kit2004 發表於 18-9-7 15:14
u tube睇到? 做晒未架?

Youtube全 24 集連結啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

我最鐘意睇喱 D, 多謝推介
[img=500,400][/img]

禁止訪問

複式洋房

牛子 發表於 18-9-7 15:30
頭同尾OK, 第 二季開頭有少少跌watt

仲未睇到後邊,唔知系唔系虎頭蛇尾

首頁

尾頁

跳至