自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

我愛Corina 發表於 18-9-6 17:58
Good luck

Agree , 雖然令樓主好困擾,但其實真係好小事

我今年都好黑,上半年還好,原本一早plan一家人7月去旅行,6月我爸突然意外重傷入院,十幾日就走左,只有62歲,然後有個朋友早排突然暈倒在街,幾小時後又走了,又係只有6x歲,最近連老爺都有事,例行身體檢查發現肝有陰影今年真唔知咩事

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

aiko比比 發表於 18-9-6 19:10
今年亦都係我同老公bad luck的一年,我老公一年內工傷兩次,8月係家中突然走左遺下我同女女兩個相依 ...

支持住,两個女愛妳

子爵府

2007WNIP 發表於 18-9-6 17:39
由二月新年發燒一星期,断断續續小病,工人六月急走,八月来了新工人見工話返印尼三星期,無返港,再請,妳 ...

我明白樓主, 工人唔做無問題, 可以就下個僱主, 等新姐姐來才走可以嗎? 如果家裡真空無姐姐幫手的話, 媽媽便很慘了, 尤其係working mom!

我家裡個姐姐8月無啦啦話要走, 點都唔等下手來才走, 即是我要捱2個月無姐姐用的日子⋯⋯

加油呀!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

susi1024169 發表於 18-9-6 10:59
Agree , 雖然令樓主好困擾,但其實真係好小事

我今年都好黑,上半年還好,原本一早plan一家人7月去旅行, ...

Take care

可能我呢幾年都係經歷過喪失至親,其他野真係覺得好小事。

不過過左就會好,加油

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

否極泰來,加油

男爵府

回覆樓主:

祝事事順利

寶石宮

2023年兔年勳章

aiko比比 發表於 18-9-6 19:10
今年亦都係我同老公bad luck的一年,我老公一年內工傷兩次,8月係家中突然走左遺下我同女女兩個相依 ...

否極泰來

首頁

尾頁

跳至