9月又到了, 大家會唔會出等出IPHONE?

liurekanan
|

定係會用ANDROID好似NOTE 9個D 旗艦機?

tsung
|
用開I phone,冇打算轉Android手機
koalalee88
|
tsung 發表於 18-9-6 20:05

食開個果 返唔到轉頭
koalalee88
|
liurekanan 發表於 18-9-6 19:38

用緊X,等出XS
tsung
|
koalalee88 發表於 18-9-6 20:07
食開個果 返唔到轉頭

俾個5
Poyau
|
兩間都出旗艦機 不過用開唔多人轉
我要做媽媽
|
用開真係唔想轉Android架,好唔習慣
愛B媽媽
|
希望蘋果雙卡,實換新機
YellowWrong
|
個人鍾意用三星多, 插電腦就拎到入面既野,真係超方便
Queenie_0012
|
Apple 今次出好多型號,我都未攪清楚各自有咩唔同。
小可愛11
|
tsung 發表於 18-9-6 20:05

X 2
vvbb2214
|
等新機中
bigbighei
|
幾時發怖會?
montana
|
bigbighei 發表於 18-9-7 09:15
幾時發怖會?

9月12日
wcpcelia    發表於 18-9-7 10:52
sasoso
|
一年一度,例行動作,當然一定要買.
artroboy
|
到!等緊apple 新機
小牧牧
|
Poyau 發表於 18-9-6 21:26
兩間都出旗艦機 不過用開唔多人轉
係呀, 我就諗住出NOTE 9, 見C記有2張台北來回機票可以換到, 再多支S PEN

https://www.hkcsl.com/tc/samsung-note9/

WenMAmi
|
一定等
伊芙蓮
|
用開iphone,唔慣用android

但iphone確實又無乜突破
用緊X,如果新機無乜特別function,應該唔會換住
LouBB
|

個人覺得iPhone價格已去到「唔值」的地步、唔係話買唔買得起的問題。iPhone8 已經8K+ (用緊)、咁來緊新model接近10K、係街唔見咗的話、我自己就會好肉赤囉!再講同其他牌子/款 比較、佢係咪真係「出色」到值一皮!

利申 之前用過android、再之前都用iPhone。