自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

sumee 發表於 18-10-9 20:34
回覆 wewebb 的帖子

我都係其中一位客戶,用咗佢哋服務半年有多,佢哋服務幾好,老實講其實平唔一定好,之 ...

有沒有效果?平均幾耐去一次?

大宅

sumee 發表於 18-10-9 20:34
回覆 wewebb 的帖子

我都係其中一位客戶,用咗佢哋服務半年有多,佢哋服務幾好,老實講其實平唔一定好,之 ...

留意番,我無講過佢地好唔好,我係話counsultant hard sell 同態度差。拎幾皮出黎,而又未知成效,需要考慮也不為過,就比人問係咪有心去處理。

大宅

民房account .......

伯爵府

回覆 sushiroll 的帖子

呢個bundle 有3 boxes of treatment, 洗頭水, supplement, scalp treatment, $15xx, 差不多50% off, 超低!

不過The Hut 出貨好慢, 要耐心等待.

Phyto Phytologist 15 Anti-Hair Loss Bundle:

https://www.thehut.com/phyto-phytologist-15-anti-hair-loss-bundle/11240023.html

民房

我join左,但覺得無用,覺得做完仲嚴重左
本身我只係頭頂比較薄,但做完10次之後發現連前面都開始稀疏
之前我照鏡前面咁望完全無睇唔到有事
除左dup低頭先會見到頂薄
依家自己正面照鏡都見到前面透頭皮
每次做完療程頭皮都有啲痛痛地
因為佢用電流,聲稱可以電醒毛囊
但我覺得似電死毛囊就真
佢幫你做完個療程個頭就鋪滿藥水,要hold 1晚毛洗頭
第二日就會生頭瘡
依家我仲有啲療程未做完,唔敢再做,哂左3萬蚊
不過可能每個療程人夾人 我真係唔得

民房

keikoyee819 發表於 18-10-30 11:21
之前我 ...

其實我都好似你咁
個頂有點薄...
我仲想去試下....

複式洋房

回覆樓主:

我都有join呢間研髮療程,而家做左10次到,髮界位明顯無咁闊,髮線無咁m字額,但頭頂轉位就仲未有改善,頭髮係彈性好左無咁塌。
之前試過好多隻牌子防脫洗頭水都唔掂,但而家用佢出那支洗頭水真係堅甩少左頭髮,但臭臭地同好貴

民房

keikoyee819 發表於 18-10-30 11:21
之前我 ...

唔知有冇得比第二個人用,如果唔係可以幫你接收十次(emoji)真心想試

民房

回覆 hatehate 的帖子

我同你情況差唔多,但係只係做左5次,覺得頭髮挺左,無咁塔。洗頭水佢Sell我用紅色果枝,果枝無佢地個Logo,我上網Search見到第二度有得買,所以無同佢地買。

複式洋房

TTL1995 發表於 19-2-6 20:19

我同你情況差唔多,但係只係做左5次,覺得頭髮挺左,無咁塔。洗頭水佢Sell我用紅色 ...

平啲嗎?

複式洋房

hatehate 發表於 19-2-7 15:20
平啲嗎?

妍髮佢有幾款洗頭水,我係用EAU Lab Expert - 防脫去屑洗髮精華 瑞士配方 200ml,妍髮賣一枝有8折,折左之後HKD278,真係賺勁多,我見HKTVMALL係HKD238,尖沙咀JN Workshop又再平啲HKD208,不過JN Workshop個老板娘真係好奇怪。所以我覺得,啲Product可以大概了解下係咩牌子,自己出去買,同埋佢既Product就算個牌子係Teris Hair,佢都係Formulated in Switzerland (EAU Lab Expert都係Switzerland牌子,咁可能係Teris Hair同EAU合作喇。。。)係佢果度買定喺出面買就自己諗喇~

大宅

想問你地話妍髮好用的洗頭水係EAU Lab個款?
咁睇個妍髮treatment真係唔平。要join真係要好好考慮。

我生完小朋友後甩髮甩得超勁。真係好可怕。唔知用咩/做咩療程先有效。

男爵府

kws226 發表於 18-9-9 23:39
我訂左依支 未試 有沒有jm用過?

希望有效喇

用過,一些用都無

水晶宮

apple220 發表於 18-10-1 21:17
我老公個表哥又係去英國留學, 返來冇曬頭髮你係咪飲水喉水呀?

亞囡同學係英國留學,又係少咗好多頭髮

洋房

我大病之後岀現斑禿 呢兩個月脫髮問題又嚴重左 已經去左睇中醫 但始終慢 請問仲有咩方法?同埋你地介紹phyto防脫髮洗頭水同精華真係有用?定買妍髮個隻好?我想試下

洋房

回覆 sushiroll 的帖子

我想請問生髮同防脫髮 你會介紹phyto定pola ? 唔該

洋房

係邊款洗頭水?

複式洋房

bonniefu116 發表於 19-8-10 01:08

係邊款洗頭水?

10樓(#10)圖中洗頭水,
我完晒30次療程,無再join, 整體有啲效果但唔值咁貴,因為都改善唔晒,重點係停左療程無做之後,就算繼續keep用佢隻洗頭水,好快就甩返以前咁多,變左好似白做咁(emoji)(emoji)(emoji),煩死人

洋房

sushiroll 發表於 18-9-30 03:07
我用PHYTO隻serum 幾好 1200HKD 一盒用一個月,真係得
我仲用POLA洗頭水,又係生髪同keep黑

Phyto男士用可以嗎?
有頭瘡成日R頭,R到禿左。
睇過皮膚科話仲有毛囊。

洋房

下!咁樣即係洗頭水都無用 😖😖

首頁

尾頁

跳至