如懿傳愈睇愈好睇

SandyM0060
|
睇頭3集都覺得偏悶,點知講皇帝登基開始就愈來愈好睇 d場境,戲服真係好靚。 周迅一開始個髮型好鬼核特,但係冷宮出黎之後轉返中分髮型即刻順眼好多 同埋佢做戲真係好勁,第18集演技大爆發 絕對值得睇
囡囡888
|
SandyM0060 發表於 18-9-6 22:14
睇頭3集都覺得偏悶,點知講皇帝登基開始就愈來愈好睇 d場境,戲服真係好靚。 周迅一開始個髮型好鬼 ...

好睇
qq媽媽咪
|
我呢2日開始睇,睇到20,好睇
延禧反而冇睇
BBG1
|
我特登唔睇延禧,先睇如懿!good
|
睇頭3集都覺得偏悶,點知講皇帝登基開始就愈來愈好睇 d場境,戲服真係好靚。 周迅一開始個髮型好鬼 ...

點好睇法?介紹下
月見草
|
當一個故事咁睇都OK,但周迅個様好老,在女人堆中似太后多過妃子,投入唔到佢同霍健華的愛情,反而嘉嬪(妃)幾靚,奸得唔錯
-joanne
|

同意,之後個樣順眼好多,無開頭咁腫
月見草
|
BBG1 發表於 18-9-6 22:35
我特登唔睇延禧,先睇如懿!good

聰明!
丫雅
|
一開頭我都覺得好悶,但因為呢套嘢我期待左好耐,所以都有一直睇落去,真係愈來愈好睇
dede2005
|
無睇延禧,如懿傳就「試睇」到十幾集
wcpcelia    發表於 18-9-7 14:03
gracelam
|

㷛晒延禧,已有晒心理準備去睇, 點知睇左4集, 睇睇下都幾好睇, 會追落去。
mamasprits
|
睇到16集,無延咁劇毒,但應該都睇得下去嘅
SandyM0060
|
20020116 發表於 18-9-6 22:35
點好睇法?介紹下

劇情豐富好多 我都睇哂延攻略,覺得都好睇。但如果真係要比較就覺得如懿傳高幾班。周迅真係好好戲,同埋霍建華做既乾隆都唔差
LedTV
|
我聽jm講
由第六集開始睇

又ok 喎

但同延(emoji)真係2樣嘢
當新劇咁睇
唔比較 都睇得過
sharon26788
|
忍住,等播哂先一次煲
hohoho2013
|
睇頭5集睇到恰眼瞓,頂唔順周迅腫口腫面,仲有佢把老牛聲
但再睇落去覺得幾好睇,劇情緊湊咗,周迅冇咁腫口腫面,把老牛聲都聽慣咗
依家睇到第30集
itdididi
|
支持。

其實延禧戲情幾兒嬉,似tbb膠劇~ 好多犯駁位;皇后死左之後已經無動力追落去,個結局又好馬虎~ 不過就歡歡喜喜似偶像劇。

如懿唔同層次,周迅演技好好,其他演員都唔錯~ 睇得舒服,劇情推進得幾好~
c.vieri
|
跟播中 周迅演技真係好正

尋日同屋企人講開,佢都話越睇越好睇,比起延禧正常好多
c.vieri
|
hohoho2013 發表於 18-9-6 23:39
睇頭5集睇到恰眼瞓,頂唔順周迅腫口腫面,仲有佢把老牛聲
但再睇落去覺得幾好睇,劇情緊湊咗,周 ...

頭幾集係拍完之後先再補拍,周迅拍到殘晒、聲又沙晒先黎扮少女 啊導演根本就擺明計錯數,最趕客就係頭幾集,又悶、又慢。
vita123
|

知唔知道結局係咪好慘㗎?