爾晴死得好慘阿

shun96
|

睇得好慢,先54佢好慘阿比明玉整死,都是可憐人,依依不捨,初初瓔珞事奉皇后嗰陣,死人明玉下下針對佢,得爾晴幫口最溫柔
tutik
|
shun96 發表於 18-9-6 23:41
睇得好慢,先54佢好慘阿比明玉整死,都是可憐人,依依不捨

我又覺得大快人心喎睇到果段!
hhmum
|
自作孽不可活
siu花花
|

咁既人死左有咩咁不捨
shun96
|
話說點解套野好似好多鏡頭都冇?明玉灌毒酒cut,純貴妃被風箏線絞死又cut
hohoho2013
|

佢抵死㗎
ch_mama
|

奸到出汁,壞事做盡又背夫勾漢,死不足惜
咪咪兔
|
爾晴好陰濕抵死
Educ
|
居然有人覺得佢慘
SUMMER581
|
你應該係第一個覺得佢慘既人

慘, 明玉又慘呀
shun96
|

爾晴又真係好慘喎覺得,鍾意嘅男人嫁咗比佢都當佢透明,唔理佢,生埋個仔仔都唔理佢,次次睇佢我都一定哭
shun96
|
Educ 發表於 18-9-7 00:46
居然有人覺得佢慘

blythe
|
shun96 發表於 18-9-7 00:55
爾晴又真係好慘喎覺得,鍾意嘅男人嫁咗比佢都當佢透明,唔理佢,生埋個仔仔都唔理佢,次次睇佢我都一定哭
...

吓個囝唔係富恆喎!聞說係皇帝或富恆弟弟。
Conybrownbb
|
唔係卦,佢死得舒服啦
_kapo
|
...

你見佢虐待妹仔有無喊?有無戥佢慘?
佢自己都做過妹仔但咁毒辣

係佢用手段嫁傅恒,古語有云,勉強無幸福吖
AC117
|
...

佢自己攞黎,明玉死先覺得慘,海蘭察更慘,難得忠角仲實實在在愛對方
AC117
|
blythe 發表於 18-9-7 01:02
吓個囝唔係富恆喎!聞說係皇帝或富恆弟弟。

完全唔要面,傅恒都無掂過佢
SARIDON
|
...

delete。。。。

唔記得睇邊個出post,膠post攞一分就得啦
nanababee
|
唔怪得之你成日發冷啦
原來滴住冷冷的血

facialchung    發表於 18-9-7 19:01
991129    發表於 18-9-7 10:26
maymay88
|
...
老老實實,你有無認真睇?人地唔想娶佢,佢駛陰招迫人娶佢,跟住重生埋個仔,但個仔係佢細佬渦,佢咁叫慘,咁傅恆叫咩
hoiching0516    發表於 18-9-7 11:54