新界媽媽group

花花媽咪
|

請問有無2017年新界媽媽 想同大家認識下我囡囡係2017年10月出世 希望同大家做朋友
WULONGGANG
|
我仔都系10月啊
花花媽咪
|
WULONGGANG 發表於 18-9-7 10:17
我仔都系10月啊

Hello (emoji)‍♀️
花花媽咪
|
WULONGGANG 發表於 18-9-7 10:17
我仔都系10月啊

你仔仔 有無BLW 自己食野?
WULONGGANG
|
回覆 花花媽咪 的帖子

無啊..我都好想啊..不過我99唔中意...距話污糟邋遢
Lopopo
|
花花媽咪 發表於 18-9-7 08:49
請問有無2017年新界媽媽 想同大家認識下我囡囡係2017年10月出世 希望同大家做朋友
...

Hello 我bb 2017/9出世
花花媽咪
|
WULONGGANG 發表於 18-9-7 11:33
回覆 花花媽咪 的帖子

無啊..我都好想啊..不過我99唔中意...距話污糟邋遢 ...

我奶奶都吾鐘意 所以我都係星期六日 放假先比呀女咁樣食
呀女開頭都吾識攞黎食 不過試左兩日 佢就肯自己食
花花媽咪
|
Lopopo 發表於 18-9-7 11:35
Hello 我bb 2017/9出世

Hello
WULONGGANG
|
回覆 花花媽咪 的帖子

我仔好細個..4-5個月就識擺落口食既,不過99唔中意..我都無勉強啦.始終距幫我湊.其實我大仔35個月..我基本好少時間教細仔..不過每日返去細仔都俾到驚喜我..哈哈
可能有哥哥..距學野真系超快...
剛剛10個月就自己夠膽放手行..而家行到3-4步啦...真系心口得個"勇"....成日以為自己識行

我仔10.27啊
花花媽咪
|
WULONGGANG 發表於 18-9-7 11:52
回覆 花花媽咪 的帖子

我仔好細個..4-5個月就識擺落口食既,不過99唔中意..我都無勉強啦.始終距幫我湊.其實 ...

咁叻 我個女10.15細你個仔12日 佢都只係吾扶住企係到就得 一步都未識行 扶住就沿住個扶手行
呀女個唐家姐大我女五個月每次黎都周圍走 呀女望住都吾識(emoji)
WULONGGANG
|
回覆 花花媽咪 的帖子

女仔可能唔同D既..而家我仔好瘦好細粒...個身體輕啊..所以容易Carry到..哈哈成日有人問: 有無半歲啊..
花花媽咪
|
WULONGGANG 發表於 18-9-7 12:24
回覆 花花媽咪 的帖子

女仔可能唔同D既..而家我仔好瘦好細粒...個身體輕啊..所以容易Carry到..哈哈成日有 ...

(emoji)係咁就差好遠喎
花花媽咪
|
WULONGGANG 發表於 18-9-7 12:24
回覆 花花媽咪 的帖子

女仔可能唔同D既..而家我仔好瘦好細粒...個身體輕啊..所以容易Carry到..哈哈成日有 ...

我老公話呀女好多肉 但我都係覺得佢好瘦好細粒

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-9-7 14:09
tsung
|
花花媽咪 發表於 18-9-7 12:45

Cute
JD930
|
花花媽咪 發表於 18-9-7 12:45