陪月公司/ 私人請陪月 比較好?

sspc9
|
初驗到中,媽媽唔識坐月的事,建議我請陪月

請問現在請會太早嗎?經公司請係咪有保證?

好多野都唔識,請各位jm教教路
tpcmela
|
sspc9 發表於 18-9-7 11:38

有朋友介紹就最好,有人用過嘛

我一驗到有就問陪月有無期,夠3個月就即比訂confirm.

有心儀陪月就早d問定期
wcbbbbbb
|

有朋友用過覺得好,咁當然朋友介紹嘅好,始終真係有用過嘛
hamsterma
|

有朋友用過覺得好,咁當然朋友介紹嘅好
sspc9
|
tpcmela 發表於 18-9-7 11:49
有朋友介紹就最好,有人用過嘛

我一驗到有就問陪月有無期,夠3個月就即比訂confirm.

明白,謝謝!

可惜我的朋友都無用陪月,多是媽媽或奶奶陪
tpcmela
|
sspc9 發表於 18-9-7 16:02
明白,謝謝!

可惜我的朋友都無用陪月,多是媽媽或奶奶陪

如果許可既請陪月姨姨啦 真係好幫到手 媽媽只係執頭執尾,奶奶更加未必服侍周到
bchuma
|

如果有熟人介紹最好,人地用過嘅,如果無就經公司介紹會好點
mwsiipb2
|

如果你識人有好嘅陪月,就要早啲落booking, 始終陪月公司佢係有保證。
haha748494
|
如果有親戚朋友用,系最好嘅。陪月公司雖然有第三方保證,但陪月經驗不一樣。
sspc9
|
多謝各位jm俾的意見
mtcat
|
一知道有咗就開搵有朋友用過嘅陪月,口啤好緊要,有人用過而又推薦先信得過,唔係真係賭大細
Sweetbabymom
|
mtcat 發表於 18-9-9 12:32
一知道有咗就開搵有朋友用過嘅陪月,口啤好緊要,有人用過而又推薦先信得過,唔係真係賭大細:heheh ...

不過如果吾經公司簽約要小心
mtcat
|
Sweetbabymom 發表於 18-9-9 16:20
不過如果吾經公司簽約要小心

白紙黑字,係咪經公司簽都一樣~