屋企部 dyson 吸塵機壞咗(emoji)(emoji)

jjwp80_jj
|
屋企部dyson吸塵機壞咗,想問大家有冇好推介
謝謝
DICSIK
|
千萬別試日立牌,廢到無朋友
pbpk03845784
|
jjwp80_jj 發表於 18-9-7 12:06
屋企部dyson吸塵機壞咗,想問大家有冇好推介
謝謝

Dyson壞左味買返新款Dyson囉。
jjwp80_jj
|
pbpk03845784 發表於 18-9-7 13:29
Dyson壞左味買返新款Dyson囉。

但近來上網睇到 Dyson 吸塵機好快壞
擔心買左又壞
jjwp80_jj
|
DICSIK 發表於 18-9-7 13:23
千萬別試日立牌,廢到無朋友

謝謝你呀!
WaLeiMaMa
|
我部都壞咗...叉唔到電。
未得閒揾點整之一下,一田優惠日時買咗架bosch 直立式
暫時感覺比dyson更好,唔使禁實個制吸
jjwp80_jj
|
WaLeiMaMa 發表於 18-9-7 13:43
暫時感覺比dyson更好,唔使 ...

我之前又係個電池叉唔到電
已經去 Dyson 換過一次電
但我換左1年都未夠又壞
所以我唔再去整
諗住換個新算謝謝你
晏 d 去睇下先
謝謝你
囡囡888
|
WaLeiMaMa 發表於 18-9-7 13:43
暫時感覺比dyson更好,唔使 ...

可以影相睇下邊部,我都學不覺Dyson 麻麻
WUSHEPO
|
Fb搵電池男 搞掂舊電
阿四姐
|
我成日都好想好想買部dyson架
我愛Corina
|
大機壞左換左Miele...

jjwp80_jj
|
囡囡888 發表於 18-9-7 15:05
可以影相睇下邊部,我都學不覺Dyson 麻麻

這個DC62 定64 我忘記左

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ChuChu0808
|
Bosch直立式, 我用咗一年,覺得好好用。(我未用過其他牌子)
hoiching0516
|
阿四姐 發表於 18-9-7 15:42

買啦, 我都諗左好耐, 諗到出左V10, 仲有分期, 即買了 XDDD

利申, 唔係打手, 我係鍾意佢個設計有枝長"通"唔使彎住腰吸, 但個塵盒o的膠邊真係唔多得, 如果用黎吸塵蟎, 會食晒落膠邊度, 又拆唔到出黎洗....
mao2008
|
換電啦
阿四姐
|
hoiching0516 發表於 18-9-7 15:50
買啦, 我都諗左好耐, 諗到出左V10, 仲有分期, 即買了 XDDD

jjwp80_jj
|
WUSHEPO 發表於 18-9-7 15:37
Fb搵電池男 搞掂舊電

知道,謝謝你
jjwp80_jj
|
阿四姐 發表於 18-9-7 15:42

講真, Dyson 真係方便 我用左2-3都冇事
所以之前電池壞我拎去換個新
但我換左電池都冇1年又壞
我就未別接受到
而且上網睇新機好多都係壞 電池
所以想換換 其他牌子
jjwp80_jj
|
我愛Corina 發表於 18-9-7 15:44
大機壞左換左Miele...

好用嗎?謝謝
jjwp80_jj
|
ChuChu0808 發表於 18-9-7 15:49
Bosch直立式, 我用咗一年,覺得好好用。(我未用過其他牌子)

一陣去睇下先
謝謝你