美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Ku完30副隱適美之後做貼片,正式完成上面棚牙貼片,等過兩星期貼埋下半面~效果好靚,以後都可以放心笑了。

珍珠宮

回覆樓主:

好靚喎,要脫牙先做得嗎?

大宅

回覆 yeemeif 的帖子

一啲啲人,我就磨左少少牙,唔駛脫。本身我情況唔太嚴重Ku 牙時間比較短,有啲人比較整齊既可以唔駛ku就直接貼,醫生話牙貼可以last 7-11年.

伯爵府

Rascalbaby 發表於 18-9-7 16:59

一啲啲人,我就磨左少少牙,唔駛脫。本身我情況唔太嚴重Ku 牙時間比較短,有啲人比較 ...

幾好咁,係咪一定要做齊十幾隻架?幾錢隻呀?thx 。

大宅

回覆 ayi1 的帖子

我做左上八下八, 唔知最少係做幾多隻。如果淨係貼片唔駛ku ,5000蚊一隻, 應該周圍都差唔多。
本身掙扎左好耐,不過分24期信用卡都冇咁肉痛。希望真係頂到7-10年咁白。

珍珠宮

Rascalbaby 發表於 18-9-7 18:00
回覆 ayi1 的帖子

我做左上八下八, 唔知最少係做幾多隻。如果淨係貼片唔駛ku ,5000蚊一隻, 應該周圍都差 ...

好靚,係邊做咖?好出名果間?

侯爵府

Rascalbaby 發表於 18-9-7 16:59

一啲啲人,我就磨左少少牙,唔駛脫。本身我情況唔太嚴重Ku 牙時間比較短,有啲人比較 ...

牙貼價$如何?你是贴哂咁多隻?

伯爵府

Rascalbaby 發表於 18-9-7 18:00
回覆 ayi1 的帖子

我做左上八下八, 唔知最少係做幾多隻。如果淨係貼片唔駛ku ,5000蚊一隻, 應該周圍都差 ...

咁我知應該係邊間喇,咩威白,貼完成口要大大幾萬呀!我從佢6萬幾考慮到而家差唔多9萬,都真係唔捨得。最主要係我好為食中意輪骨想食多啲硬嘢,唔捨得車細曬啲牙。你咁捨得抵你牙齒靚靚

大宅

回覆 mike89 的帖子

我喺康X醫x整架,因為係去開美容院開既新開醫學中心個牙醫甘醫生自己出面都有診所,唔知係咪一樣錢呢
牙貼價錢同glamxxxxx 差唔多都係16隻8萬,不過ku牙比出面貴少少(出面應該3-4萬,聽講有啲診所仔3萬有找, 我ku 左5萬).

不過值得一讚係開頭俾左錢之後冇再收過錢,都返得去Check 幾密(1-2星期返一次,有時疏啲可能一個月到), 牙醫同姑娘都超好人,有時夜晚幫我整到十點幾,有次星期六urgent 幫我朝早8點幾整(臨時牙貼甩左).

大宅

回覆 leeleebaba 的帖子

我貼上八下八十六隻,glamxxxxx 問過係8萬,我整嗰間都差唔多

大宅

回覆 ayi1 的帖子

多謝~~ 整完呢星期真係好多人讚
係要磨少少牙囉,但係都接受到,不過真係愈來愈貴,好後悔唔早啲整

我都掙扎左3個月先決定整。

複式洋房

幾靚,係咪做laugh&shine?咩顏色?

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主

大宅

回覆 dordoristse 的帖子

理論上Last 到10年咁中途如果甩都可以痴返既

大宅

回覆 黃金忙內 的帖子

呢個我就唔清楚,佢地幫我決定架係Send 去美國整架

大宅

回覆 WY2864 的帖子

係白左同個形靚左唔驚會黃