討厭的Rainbow Sales

chbch
|
姓名電話被豬隊友出賣了給Rainbow吸塵機的sales, 十幾年前開始煩過不休, 中間三幾年斷了, 近年又有whatsapp+電話, 請問有甚麼對策?
crystal媽咪
|
繼續拒絕
囡囡888
|
chbch 發表於 18-9-7 14:46
姓名電話被豬隊友出賣了給Rainbow吸塵機的sales, 十幾年前開始煩過不休, 中間三幾年斷了, 近年又有whatsap ...

我今日都收到d人貪小便宜就出賣朋友電話
Teresa
|
同佢講, 另一個sales已經介紹買左黎用.
對方即刻收線, 唔會再問長問短.

我試左好多次, 萬試萬靈
crystal媽咪
|
Teresa 發表於 18-9-7 15:03
同佢講, 另一個sales已經介紹買左黎用.
對方即刻收線, 唔會再問長問短.

lojo11
|
我尋日都收到電話... 依家會講埋你邊個朋友比我電話佢... 我又唔好意思話我朋友.. 但真係唔鐘意囉... 隨便公開朋友電話... 唔要得的行為...
女皇陛下
|
我都收過,話吾需要收線後再打後鬧我無禮貌
即場俾我插到佢飛起,好聲好氣講吾需要系吾聽!
Poyau
|
一律封鎖
chbch
|
lojo11 發表於 18-9-7 15:30
我尋日都收到電話... 依家會講埋你邊個朋友比我電話佢... 我又唔好意思話我朋友.. 但真係唔鐘意囉... 隨便 ...

我有話比我朋友知, 不過佢丁點歉意都無, 反而嫐個sales爆佢個名出黎
jasmineoj
|
我同咗share 我電話果條友絕埋交…
kitwong
|
以前我都收過,爆我電話出黎果個係我姑奶
cute主席
|
chbch 發表於 18-9-7 14:46
姓名電話被豬隊友出賣了給Rainbow吸塵機的sales, 十幾年前開始煩過不休, 中間三幾年斷了, 近年又有whatsap ...

我呢兩日聽左兩個啦...
煩煩煩