自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

我都試過幾次俾人出賣電話,有d會之後話你知佢俾咗你電話個sales,有d直頭冇話你知,到個sales打嚟,我話唔須要,佢居然話你個friend亞邊個邊個話你好須要喎,真好笑,我唔知自己有冇須要嘅,要朋友先知!

男爵府

回覆樓主

試過有sales上門推銷,由下午4點磨到6點半,我地準備開飯都唔醒水要走人 我幾個月大既小朋友要餵人奶 我企係度要招呼個sales餓到我女呱呱喊 。最後講左唔會買,因為我地係比朋友出賣,距仲係度阿之阿左,跟住又去我屋企廁所,射到一地都係。所以呢間公司既任何野,我係唔會幫襯。

大宅

chbch 發表於 18-9-7 22:04
睇完你咁講, 我問返個豬隊友, 佢話我收到那個好似佢send的whatsapp, 其實都不是她send的.
原來佢地慣性冒 ...

想問點解可以扮到人地send whatsapp? Hack左你朋友account?

男爵府

tweetydisney 發表於 18-9-7 22:51
我都試過幾次俾人出賣電話,有d會之後話你知佢俾咗你電話個sales,有d直頭冇話你知,到個sales打嚟,我話唔 ...

真係好討厭
耐唔耐就有人出賣我個電話
如果呢啲用品真係咁好嘅話
就家有得賣啦使乜咁樣推銷呢

男爵府

回覆樓主

我一聽到就及線

冇人煩過我

水晶宮

回覆樓主

Delphin 一樣討厭!

水晶宮

回覆樓主:

話佢聽返來渡假

男爵府

回覆樓主

我都被出賣過,佢上黎示範左一次我話唔賣,佢要我比十個電話,我寫曬老公仔女媽咪亞哥,佢打過去比佢地,一問地址係一樣,話一間屋只可以做一次示範,我地仲叫佢唔好收線呀,得行上黎做多幾次示範啦,仲有兩部冷氣未洗呀,佢話唔好意思唔可以

chbch    發表於 18-9-11 15:59

首頁

尾頁

跳至