每朝屯門去紅磡

kissshing
|
有無師兄師姐每天朝早6點15分 , 會由屯門建生去紅磡寶其利街附近小弟每日都會坐車, 想搵人一齊坐泥鯭 ,分擔下車費 , 每位只需夾15-20蚊便可
20150618bb
|
kissshing 發表於 18-9-7 15:11
有無師兄師姐每天朝早6點15分 , 會由屯門建生去紅磡寶其利街附近小弟每日都會坐車, 想搵人一齊坐泥鯭 ,分擔 ...
點解...............甘平呀,什麼車呀?真係平到無朋友
Poyau
|
20150618bb 發表於 18-9-7 15:15
點解...............甘平呀,什麼車呀?真係平到無朋友

泥鯭
kissshing
|
回覆 20150618bb 的帖子

反正我每天都要坐, 所以睇下有無人一齊坐, 夾少少 , 多數叫van仔, 平d
20150618bb
|
kissshing 發表於 18-9-7 15:34
回覆 20150618bb 的帖子

反正我每天都要坐, 所以睇下有無人一齊坐, 夾少少 , 多數叫van仔, 平d ...
總車資係???
無話可說
|
小弟....男人...再平都唔會坐!其實有西鐵月票啦,唔爭果少少又唔會塞車
Fishqqma
|
無話可說 發表於 18-9-7 15:58
小弟....男人...再平都唔會坐!其實有西鐵月票啦,唔爭果少少又唔會塞車
...

唔近西鐵
無話可說
|
Fishqqma 發表於 18-9-7 16:00
唔近西鐵

你指紅磡呀?咁就唔清楚喇!建生去西鐵幾個站到兆康啦,又免費既!
Fishqqma
|
無話可說 發表於 18-9-7 16:03
你指紅磡呀?咁就唔清楚喇!建生去西鐵幾個站到兆康啦,又免費既!

要轉籠個輕鐵站都好唔方便( 朝早輕鐵車應該好疏), 對某啲人嚟講時間就係金錢,何況仲要咁早~ 6.15am。
wcpcelia    發表於 18-9-7 17:01
kissshing
|
無話可說 發表於 18-9-7 16:03
唔緊要呀師兄 , 都係想搵D人夾一夾巴士錢
無話可說
|
kissshing 發表於 18-9-7 16:21
唔緊要呀師兄 , 都係想搵D人夾一夾巴士錢

呢度師奶網,你搵錯地方啦 去香討呀果d可能有
Fishqqma
|
無話可說 發表於 18-9-7 16:55
呢度師奶網,你搵錯地方啦 去香討呀果d可能有

呢度有好多爸爸㗎
無話可說