嘔得厲害,流紅色血。急

Bebella
|
依家6wk,之前一直無流過啡同紅。
今日嘔得好多次同好西利,之後依家流左紅色血,唔知點算好。約左明天婦科。
annamummy
|
Bebella 發表於 18-9-7 19:13
今日嘔得好多次同好西利,之後依家流左紅色血,唔知點算好。約左明天婦科 ...

入急症
Panda_red
|
快入急症。。。
邱優
|

唔好等!入急症流紅血呀b已經有危險!

KILW
|
唔好去公立急症,只會照下之後等你個b自生自滅。聽日睇私家打針拎藥較好。宜家個人平靜d瞓低唔好行。
我由4週流啡流血到11週,都係靠私家。
bchuma
|
今日嘔得好多次同好西利,之後依家流左紅色血,唔知點算好。約左明天婦科 ...

而家即刻去啦,仲聽日!
我要做媽媽
|
流得多既話建議你立刻睇急症
stellalou
|

睇左急症先,明天再去私家產檢
moomooo
|
我上次都係當晚即刻睇政府急症,第二朝睇私家
你預睇急症幫唔到你咩,但係會俾張婦產科檢查轉介信你,我上次星期五淩晨睇急症,星期一早上就安排政府婦產科檢查,私家政府2邊睇安心d
hamsterma
|

快滴入急診喇
haha748494
|
依家點樣,好D未?
Bebella
|
haha748494 發表於 18-9-9 11:51
依家點樣,好D未?

睇左婦科,無咩,只係要卧床
tsw1181
|
Bebella 發表於 18-9-9 13:51

咁你好好休息,祝順順利利
falalala
|

多啲休息
RubyYu07
|
唔好等聽日,直接睇急症
RubyYu07
|
Bebella 發表於 18-9-9 13:51

初期流啡都無可以做到,都係要臥床休息。
haha748494
|
回覆 Bebella 的帖子

只要醫生話無事,就可以放心D。其實有D準媽媽初期都會出現流啡見紅,最尾BB都順利出世。加油吖。