跳至

首頁

尾頁

別墅

BB個爸爸係香港,我應該點樣同B.B. 申請結照呢?需要啲咩文件同埋資料?我啲英文唔好,請問有冇經驗嘅媽媽試過依個問題?謝謝

別墅

mores0404 發表於 18-9-8 05:53
BB個爸爸係香港,我應該點樣同B.B. 申請結照呢?需要啲咩文件同埋資料?我啲英文唔好,請問有冇經驗嘅媽媽試 ...

護照和中國簽證...

大宅

mores0404 發表於 18-9-8 05:53
BB個爸爸係香港,我應該點樣同B.B. 申請結照呢?需要啲咩文件同埋資料?我啲英文唔好,請問有冇經驗嘅媽媽試 ...

美國出世好似攞唔到回鄉卡
「教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏离」(箴22:6)

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

小朋友護照要父母一齊去申請架喎

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

別墅

rose-mag 發表於 18-9-11 23:18
小朋友護照要父母一齊去申請架喎

我以前聽人講過可以叫BB嘅爸爸喺中國整公正同埋填一份表格幾番出嚟就可以整,我就唔知香港係唔係咁樣做囉

別墅

mrscow 發表於 18-9-11 22:35
美國出世好似攞唔到回鄉卡

等我搞掂晒啲嘢返香港先至處理回鄉證嗰個問題。到時我再話你知...

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

mores0404 發表於 18-9-13 06:55
我以前聽人講過可以叫BB嘅爸爸喺中國整公正同埋填一份表格幾番出嚟就可以整,我就唔知香港係唔係咁樣做囉
...

https://eforms.state.gov/Forms/ds3053.pdf

大宅

回覆樓主

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=6592342
「教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏离」(箴22:6)

首頁

尾頁

跳至