400萬樓下,筍盤!

ashleyroom
|
(emoji)(emoji)(emoji)筍到爆(emoji)(emoji)(emoji)

則王實用,房超大廳大
業主實在放賣!$3XX萬

快啲聯絡我地(emoji)(emoji)葉小姐: 6510 8998
https://api.whatsapp.com/send?phone=85265108998
Pinkmoon
|
幾大?
ashleyroom
|
Pinkmoon 發表於 19-1-16 11:09
幾大?

三百多呎
SaBB
|
ashleyroom 發表於 18-9-8 12:11
(emoji)(emoji)(emoji)筍到爆(emoji)(emoji)(emoji)

則王實用,房超大廳大

咩區?可交吉定有租客的?
ashleyroom
|
SaBB 發表於 19-1-16 20:37
咩區?可交吉定有租客的?

pm
Pinkmoon
|
Where
pui_chi37
|

則王實用,房超大廳大

咩區? 位置?
穎諾媽媽
|
邊區?位置?
我愛Corina
|
ashleyroom 發表於 18-9-8 04:11

則王實用,房超大廳大

Pm 資料please
sze2019
|

則王實用,房超大廳大

幾大,樓齡?在那兒
林子橋
|
Pinkmoon 發表於 19-1-16 11:09
幾大?

你地好呀 我系從事地產行業林小姐⚖️我系一個工作熱誠 並且系個有責任感既人

1️⃣主要想同大家講講 系香港置業並非難事 只要肯努力 穩岩中介 買樓自然都輕鬆得多 香港仲有吾小首期$40-50萬 已經有能力做業主既樓,年輕人 新婚夫婦都絕對上到車 真系未必要不吃不喝儲錢21年❌❌

2️⃣如果資金預算高既都歡迎你地打比我☎️因為我亦都負責九龍豪宅區,一啲名人居住既地區都系我既工作範圍例如(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)九龍塘尊貴地段既又一居✨kadooria(emoji) 何文田天鑄(emoji)皓畋⭐️各區一手新盤(emoji)各區都幫到你咖❤️

歡迎大家打比我☎️林小姐:64450672
bonbonlush
|
回覆 ashleyroom 的帖子

連约定交吉?pls pm details