自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

水晶宮

回覆樓主

我去街市,被人叫「亞妹」添!
唔係信自己一副師奶身型真係亞妹呀?
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

30⇢20,40⇢30,50⇢30,60⇢30......

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我反而覺外國人唔識睇亞洲人年紀就真!!! 係佢地面前真係估細好多!

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

唔貪心,十年夠㗎喇

水晶宮

iki 發表於 18-9-8 16:11
30⇢20,40⇢30,50⇢30,60⇢30......

無敵呀你
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

杜小田 發表於 18-9-8 15:39
估果個人有老花啫!

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sabun 發表於 18-9-8 15:37
我覺得5-8年已錯了!我有一同事五十中,佢話試過有人估佢二十幾歲,佢仲鬼咁proud,如是我,我不想人估低 ...

最老土佢地以為係真...仲要四處開心SHARE..
5-10年都MAKE SENSE

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sabun 發表於 18-9-8 15:59
但我同事個樣

周慧敏咁樣?? 除左佢...諗唔到第二個

寶石宮

ddkaka 發表於 18-9-8 16:00

人地估實估細,估到好細都有,有咩好Proud,佢太單純啦

因為果個人以為自己真係生得細

寶石宮

jollyma 發表於 18-9-8 16:08
有時幫襯啲舖頭,啲sales會特登估細啲去呃你,等你開心啲,最好似毛舜筠咁,外國入賭場比人查身份證
...

「遇物加錢」與「逢人減歲

古語有云........

寶石宮

bmuimami 發表於 18-9-8 16:11
我去街市,被人叫「亞妹」添!
唔係信自己一副師奶身型真係亞妹呀?
...

一個師奶身型o既阿妹

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

有時幫襯啲舖頭,啲sales會特登估細啲去呃你,等你開心啲,最好似毛舜筠咁,外國入賭場比人查身份證
...

子爵府

回覆樓主:

估細唔估大已經偷笑

男爵府

...

(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️哩個又誇張咗wor,點睇佢個樣都過咗21好耐了掛

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

good_pig 發表於 18-9-8 17:19
最老土佢地以為係真...仲要四處開心SHARE..
5-10年都MAKE SENSE

呢度都有好多啦,一講後生就衝出來話自己個樣都生得後生,又話比人話似未婚,又話三十幾歲比人話似讀緊書 ,好proud of 自己而開心share 㗎

珊瑚宮

我覺得5-8年已錯了!我有一同事五十中,佢話試過有人估佢二十幾歲,佢仲鬼咁proud,如是我,我不想人估低 ...

你同事傻的嗎
人地呢d明顯係客氣說話, 咁都當真

子爵府

回覆樓主

睇餸食飯,見到4x扮18就讚佢逆齡,越來越後生越來越靚女,皆大歡喜何樂而不為

大宅

回覆樓主

試過比十幾歲既中學生估大七歲
當晚即刻買anti wrinkle既skincare

子爵府

身體健康已經足夠了,其它的不再重要

公爵府

回覆 sabun 的帖子

十年

首頁
12345...8

尾頁

跳至